Πώς το bohemian girl έγινε η ηρωίδα του φθινοπώρου; Τα styling tips για να υιοθετήσεις την τάση

Ναταλία Κατσακιώρη
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Η αισθητική που θα βλέπεις παντού αυτό το φθινόπωρο.

Θέλεις να μιλήσουμε για την κορυφαία τάση της εποχής μας; Το bohemian girl επέστρεψε! Το δεύτερο show της Chemena Kamali απλώς επιβεβαίωσε το πόσο έτοιμοι ήμασταν να υποδεχτούμε και πάλι την cool αισθητική των 70s, τις retro λεπτομέρειες και το ανέμελο vibe αυτού του κοριτσιού που τώρα πια έχει γίνει μια νέου είδους ηρωίδα. Είναι σύγχρονη και δυναμική, αλλά κρύβει όλη την ευαισθησία και την αιθέρια αύρα του παρελθόντος. Μία σημερινή Jane Birkin που δεν φοβάται να βγει εκεί έξω και να απολαύσει τη ζωή της.

PFW street style: 12 σύνολα για να φορέσεις τις φούστες τώρα όπως οι Γαλλίδες

Και δίπλα στο μαγικό Chloe girl ήρθαν και άλλοι οίκοι, όπως ο Etro και η Isabel Marant, να συμπληρώσουν αυτό το τέλειο timing για να είσαι ένα κορίτσι που του αρέσουν τα boho στοιχεία. Αν θέλεις να υιοθετήσεις το trend δεν χρειάζεται να κάνεις καμία extravagant αγορά, βλέπε τα απλησίαστα φορέματα της Chemena Kamali για μερικές χιλιάδες ευρώ. Μπορείς απλώς να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Πώς να υιοθετήσεις το bohemian girl trend;

Προσοχή στην παλέτα: Οι γήινοι τόνοι και τα pastels είναι must. Το ίδιο ισχύει και για το καφέ και το υπέροχο ροδακινί που μπορείς να φορέσεις και μέσα στο χειμώνα. Το σάπιο μήλο, το olive green και το butter yellow έρχονται να συμπληρώσουν την bohemian girl παλέτα σου.

Suede: Είναι το top υλικό που δίνει ένα boho vibe σε ότι και αν προστεθεί. Είτε μιλάμε για ένα ζευγάρι μπότες, για μία τσάντα, ένα πανωφόρι με κρόσσια ή και μία φούστα. Επίσης πριν αρχίσουν τα πολλά κρύα και οι βροχές ας ευχαριστηθούμε τα suede και καστόρινα items της ντουλάπας μας.

Happy October με το φθινοπωρινό χρώμα που λατρεύουν τα Parisian girls -Κανένα μαύρο

Details: Και όταν λέμε details μιλάμε για τις λεπτομέρειες, aka τα αξεσουάρ μίας εμφάνισης. Κρόσσια, κοσμήματα με 70s αισθητική, παπούτσια με τακούνια πλατφόρμες, καπέλα και hair accessories σε indie style, αλλά και υλικά όπως η δαντέλα και το βελούδο λίγο αργότερα είναι στοιχεία που ακόμα και αν προστεθούν σε ένα μικρό αξεσουάρ, θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης