Τα κορυφαία bag trends που είδαμε στο Παρίσι -Εκτός από τη μεγάλη σου shopper

Ναταλία Κατσακιώρη
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Οι τσάντες της σεζόν συγκεντρώνουν όλο το ενδιαφέρον στα χέρια μας.

Είσαι γυναίκα; Είσαι bag lover! Αυτή η παράφραση πασίγνωστου διαφημιστικού των 00s -aka millennial εδώ- δεν είναι ένα ακόμα κλισέ που αντικατοπτρίζει τα καταναλωτικά πρότυπα που μας φύτεψαν περσόνες όπως η Carrie Bradshaw. Είναι πραγματικότητα. Και αν το σκεφτείς πιο προσεκτικά, θα καταλήξεις και εσύ στο συμπέρασμα ότι μία τσάντα, δηλαδή ένα βασικό αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που τελικά αξίζει να επενδύσεις. Είναι ένα item διαχρονικό, με μεγάλη αντοχή και ελάχιστη φθορά, που έχει αναδειχθεί σε κανονική τέχνη από τους creative directors των μεγάλων οίκων.

PFW street style: 12 σύνολα για να φορέσεις τις φούστες τώρα όπως οι Γαλλίδες

Και για να πάμε και στα σοβαρά, αν ρίξεις μια ματιά στους πιο επιτυχημένους οικονομικά ομίλους πολυτελούς μόδας, θα παρατηρήσεις ότι τα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα οι τσάντες είναι αυτό το κομμάτι που φέρνει τα μεγαλύτερα έσοδα στα ταμεία. Οίκοι όπως η Gucci, Hermes και Prada αλλά και Loewe, όλοι όσοι έχουν παράδοση στα δερμάτινα είδη, συμπεριλαμβάνονται πάντα στις πιο επιτυχημένες εταιρίες των Kering και LVMH, για να μην μιλήσουμε φυσικά για τον Louis Vuitton και τα αξεσουάρ ταξιδίου του. Κάπως έτσι φτάσαμε στις νέες συλλογές για τη φθινοπωρινή σεζόν του 2024 και τα bag trends που είναι πολλά και διαφορετικά.

Ξέρω ότι οι περισσότερες έχετε μία μεγάλη, άνετη shopper bag μέσα στην οποία χωράτε πολλές φορές κυριολεκτικά ολόκληρη τη ζωή σας και κάπως έτσι πηγαινόερχεστε στο σπίτι με το ίδιο αξεσουάρ κάθε μέρα. Τι θα λέγατε αν φέτος κάναμε μία μικρή αλλαγή και επενδύατε σε ένα νέο σχέδιο, εμπνευσμένο από το παριζιάνικο street style; Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού μπορεί να έχει τελειώσει αλλά ο απόηχος, aka οι φωτογραφίες από το street style είναι εδώ και μας συντροφεύουν. Και είναι φυσικά έτοιμες να αποκαλύψουν τα fall bag trends της σεζόν. Εμείς κάναμε την έρευνα για σένα και ξεχωρίσαμε τα τέσσερα πιο stylish σχέδια που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου.

Βαρέθηκες τα denims; Τα trending παντελόνια του φθινοπώρου θα ανανεώσουν το στυλ σου

Τα 4 bag trends που αξίζει να δοκιμάσεις το φθινόπωρο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης