Οδηγός αγοράς:Το βουργουνδί είναι το χρώμα της σεζόν -10 items που πρέπει να μπουν στη wish list σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς:Το βουργουνδί είναι το χρώμα της σεζόν -10 items που πρέπει να μπουν στη wish list σου
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το πιο hot χρώμα της σεζόν και έτσι μπορείς να το εντάξεις και εσύ στα σύνολά σου. 

Η μόδα αγαπά πολύ τις εμμονές. Και ενώ η λέξη αυτή είναι φορτισμένη σίγουρα με αρνητική σημασία, στον δικό μας κόσμο μπορεί κανείς να της δώσει και μια όμορφη έννοια, μίας τάσης που έχει ανέβει τόσο ψηλά που γίνεται σχεδόν εμμονική. Και για τη φετινή χρονιά (όχι μόνο για το φθινόπωρο αλλά και για το χειμώνα) το βουργουνδί έχει γίνει το δικό μας αγαπημένο trend, που θέλουμε -και πρέπει- σίγουρα να δοκιμάσουμε. Μπορντό, cherry red, βουργουνδί ή όπως αλλιώς και αν το πεις, η ουσία είναι ότι τα catwalks βάφτηκαν κυριολεκτικά με αυτή την απόχρωση και το street style ακολούθησε φυσικά ήδη την έμπνευση.

Η Kate Moss λανσάρει την πρώτη της συλλογή για το Zara μέσα στο φθινόπωρο

Paris-str-S25-2093.jpg

Οίκοι όπως οι Ferragamo και Gucci μας παρουσίασαν total burgundy looks στις FW24/25 collections τους, αλλά σίγουρα οι περισσότερες δεν είμαστε πρόθυμες να κάνουμε ένα total colored σύνολο στην καθημερινότητά μας, στο πρωινό μας σύνολο για το γραφείο για παράδειγμα. Αλλά αντί για αυτό είμαστε more than ready να υποδεχτούμε ένα βουργουνδί item στη wish list του Οκτωβρίου και να υιοθετήσουμε την τάση όπως ταιριάζει στην καθεμία μας, ανάλογα με το στυλ μας και τις ανάγκες που έχουμε τη δεδομένη στιγμή. Γιατί υπενθυμίζω ότι κάνουμε shopping ανάλογα με τις πραγματικές μας ανάγκες και όχι παρορμητικά.

Milano-str-S25-2854.jpg

Αν μάλιστα έχεις και κάποια αμφιβολία σχετικά με το αν το βουργουνδί ήρθε για να μείνει, ρίξε μια ματιά στο σύνολο της Anna Wintour από την πρόσφατη εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, που είναι νομίζω η μέγιστη απόδειξη ότι η συγκεκριμένη απόχρωση έχει κάνει το απόλυτο come back από τα late 00s. Η ίδια επέλεξε ένα maxi δερμάτινο trench coat από τον οίκο Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης maxi φόρεμα με φουτουριστικό μοτίβο σε λαμπερό κόκκινο. Να άλλη μια ωραία ιδέα για styling: να παίξεις με έναν tone to tone συνδυασμό στο ίδιο outfit.

Milano-str-S25-1949.jpg

Παρακάτω βρήκαμε τα καλύτερα items της αγοράς που αναδεικνύουν τέλεια το βουργουνδί.

Η τάση στα δερμάτινα μπουφάν που θα υιοθετήσουν όλα τα Parisian girls το φθινόπωρο

Editor's choices:

DPG Network