Τριήμερο στην εξοχή; 5 cool σύνολα για κάθε δραστηριότητα που έχεις κανονίσει

Ναταλία Κατσακιώρη

Συνδύασε τα athleisure pieces της ντουλάπας σου σε ένα casual σύνολο.

Εσένα πού σε βρίσκει το τριήμερο; Παρά τη δύσκολη καθημερινότητα για όλους, οι περισσότεροι βρίσκουμε τον τρόπο να ξεκλέψουμε αυτές τις μέρες και να κάνουμε ένα σύντομο διάλειμμα. Και τι πιο ιδανικό για ένα φθινοπωρινό τριήμερο από το να είμαστε κάπου στην εξοχή; Έχει κλείσει κάτι στο βουνό ή στη θάλασσα, ή μήπως ανήκεις στους τυχερούς που έχουν χωριό; Όπου και αν είσαι, ακόμα και αν έμεινες στην πόλη και έχεις επιλέξει να κάνεις μία μονοήμερο εκδρομούλα κάπου κοντά, σίγουρα θα έχεις κανονίσει και κάποια δραστηριότητα για τις μέρες αυτές. Και δραστηριότητα εννοώ φυσικά και το casual μάζεμα στις παραδοσιακές ταβέρνες της χώρας μας και ένα χαλαρό περπάτημα (αυτό που θα κάνουμε δηλαδή οι περισσότεροι).

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε τον τρόπο να φορέσουμε το βαμβακερό κολάν και βράδυ

Αναζητάμε, λοιπόν, και ένα εξίσου εύκολο σύνολο που να είναι φυσικά in style, αλλά να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας κάνουν να περάσουμε καλά τη μέρα μας, χωρίς περιορισμούς, ενώ θα είναι ταυτόχρονα και παντός καιρού σε ό,τι προκύψει. Γιατί ξέρεις πόσο εύκολα ένα φαγητό γίνεται ποτό και εξελίσσεται σε ένα μικρό παρτάκι ακόμα και αν έχεις ταξιδέψει στην επαρχία. Ή καλύτερα ειδικά εκεί. Άρα θέλουμε ένα σύνολο που να συνδυάσει δύο στυλ μαζί, το casual chic και το athleisure. Και αυτό το combo είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις, αφού ήδη το πάντρεμα αυτό έχει γίνει από τις τάσεις της σεζόν, που έχουν φέρει τα αγαπημένα μας αθλητικά pieces στα καθημερινά σύνολα της πόλης ακόμα και του γραφείου.

Ρίχνοντας, λοιπόν, μια γρήγορη ματιά στα σύνολα των αγαπημένων μας influencers στο Instagram, συνειδητοποιήσαμε ότι έχουν κάνει το στυλ του Σαββατοκύριακου κανονική τέχνη. Ειδικά, κάποια accounts, όπως αυτό της Βρετανίδας Lucy Williams είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις για να πάρεις έμπνευση για τα easy goint outfits του Σαββατοκύριακου. Τζιν παντελόνια, sneakers, cozy πανωφόρια, καπέλα, μποτάκια και χοντρά hoodies είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που θα χρειαστείς.

Τι φοράνε τώρα οι Γαλλίδες; 5 τάσεις που θα ακολουθήσουμε και εμείς

5 looks για σένα που θέλεις να συνδυάσεις το athleisure με το casual.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης