Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε τον τρόπο να φορέσουμε το βαμβακερό κολάν και βράδυ

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε τον τρόπο να φορέσουμε το βαμβακερό κολάν και βράδυ

Photo: NDP Photo Agency

Ένα εύκολο και άνετο παντελόνι που ίσως δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να αξιοποιήσεις σε ένα βραδινό look.

Οι γυναίκες έχουμε την τάση να κατηγοριοποιούμε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Και ίσως μέχρι πρόσφατα αυτό να ήταν και μία αγαπημένη τακτική της ίδιας της μόδας, που είχε πολλά πρέπει και μη στο λεξιλόγιό της. Καθώς, όμως, τα χρόνια πέρασαν και οι κανόνες άλλαξαν, έχουμε μάλλον καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μάλλον -και ευτυχώς!- δεν υπάρχουν κανόνες και δεν θα πρέπει να υπάρχουν, όσο μία γυναίκα ξέρει καλά το σώμα της και το στυλ που της αρέσει να φοράει. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία γυναικών, που ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που της ταιριάζει, αλλά και τι απολαμβάνει να φοράει τόσο στην καθημερινή της εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Alpha, αλλά και εκτός αυτής, στις ιδιωτικές της στιγμές.

Η Renia Jazdzyk δεν είναι ακόμα μία influencer άνω των 50 αλλά μία ageism fighter που μας εμπνέει

https://www.instagram.com/p/DBGPWqdshKn/

Σε μία πρόσφατη δημόσια βραδινή της έξοδο ο φακός των φωτογράφων την απαθανάτισε με ένα ολόμαυρο outfit, το οποίο όμως έκανε τη διαφορά, γιατί η ίδια φρόντισε να το απογειώσει στο styling.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε πώς θα βάλουμε το μαύρο μας κολάν βράδυ.

Εσύ πώς φοράς συνήθως το μαύρο σου βαμβακερό κολάν; Νομίζω ότι η απάντησή σου θα είναι μάλλον στο γυμναστήριο, στη βόλτα ή σε κάποια χαλαρή εκδρομή ή δραστηριότητα. Τι θα έλεγες, όμως, να το βάλεις και σε μια βραδινή σου έξοδο; Να ξεκαθαρίσουμε ότι φυσικά εδώ μιλάμε για ένα ολόμαυρο κολάν χωρίς σχέδια ή κάποιο είδος τεχνικού αθλητικού υφάσματος, αλλά για ένα basic μαύρο κολάν, που μπορείς πλέον να βρεις παντού. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει την καλύτερη πρόταση για σένα.

image00032.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η ίδια επέλεξε να το συνδυάσει με ένα μαύρο, χοντρό πλεκτό με turtleneck λαιμό, ενώ από πάνω φόρεσε και ένα μαύρο σακάκι με λεπτό pinstripe print. Φρόντισε να τονίσει έξυπνα τη μέση της με μία ζώνη αλυσίδα σε χρυσό και κράτησε την κλασική καπιτονέ τσάντα του οίκου Chanel στο χέρι της, σαν ένα εναλλακτικό pochet.

image00033.jpg

Photo: NDP Photo Agency

To outfit ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες, οι οποίες όμως ήταν λίγο πιο ιδιαίτερες με κάποιες λεπτομέρειες από αλυσίδα στα τελειώματά τους. Εσύ μπορείς πάντα να φορέσεις τις κλασικές μαύρες σου μπότες, ό,τι σχέδιο και αν έχουν.

image00036.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τι φοράνε τώρα οι Γαλλίδες; 5 τάσεις που θα ακολουθήσουμε και εμείς

Shop the look: