Last minute call: 7 stylish σύνολα με φόρεμα & μπότες για να βάλεις σήμερα

Ναταλία Κατσακιώρη
Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Ο safe συνδυασμός που μπορείς να αξιοποιήσεις και την 28η Οκτωβρίου.

Μία μέρα γιορτής για τη χώρα μας η σημερινή, που εκτός από ημέρα εθνικής μνήμης και περηφάνιας, είναι και το πρώτο τριήμερο που θα απολαύσουμε μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Οι μεγάλες παρελάσεις είναι επίσης προγραμματισμένες για σήμερα και μία βόλτα στο κέντρο της πόλης είτε είσαι ακόμα στην Αθήνα, είτε στην επαρχία έχει τη δική της χαρά, φέρνοντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στις παιδικές μας μνήμες. Και αφού ασχοληθήκαμε πιθανότατα με τον σχεδιασμό της σημερινής μέρας εξονυχιστικά το προηγούμενο διάστημα, είμαι σίγουρη ότι το μόνο με το οποίο δεν ασχολήθηκες ήταν το outfit of the day. Και κάπως έτσι βρισκόμαστε σήμερα το πρωί μαζί απέναντι από τη ντουλάπα σου. Τι να φορέσω σήμερα;

Είσαι έτοιμη για μία xxl τσάντα; Η Κατερίνα Καινούργιου κρατάει ήδη τη must τάση της σεζόν

Aν είσαι fan αυτής της fashion στήλης, θα έχεις διαβάσει πολλές φορές τις αναφορές μου στα σύνολα «στολή», aka στα uniform outfits, αυτά τα απλά combos που μπορείς να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να χρησιμοποιείς σε μία μέρα όπως αυτή. Και ένας από αυτούς τους συνδυασμούς είναι και φυσικά και το κλασικό styling combo φόρεμα και μπότες. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία σύνολο, αρχικά γιατί έχουμε πολλές εναλλακτικές επιλογές από την ίδια μας τη ντουλάπα, και έπειτα επειδή είναι ένα σύνολο που πάντα τονίζει τη θηλυκότητα και το στυλ μας.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν και σε μία μέρα σαν και αυτή επέλεγες να δημιουργήσεις ένα αντίστοιχο outfit με βάση πάντα τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι μπότες εξάλλου δεν λείπουν ποτέ από μία γυναικεία wardrobe και σήμερα είναι η στιγμή να τα αξιοποιήσεις. Μπορείς πάντα να ακολουθήσεις τον εύκολο και ασφαλή δρόμο και να κάνεις ένα combo που έχεις φορέσεις στο παρελθόν μαζί με την καμπαρντίνα σου ή μπορείς απλώς να δοκιμάσεις ένα mix and matched outfit και να ακολουθήσεις τις προτάσεις που έχουμε για σένα στην παρακάτω gallery.

Καφέ & μαύρο: Ο άλλοτε «απαγορευμένος» συνδυασμός που κάνει trending τώρα

7 combos με φόρεμα + μπότες για τη σημερινή μέρα:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης