Σίσσυ Χρηστίδου: Το ολόμαυρο look σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο με office παντελόνι

Ναταλία Κατσακιώρη
Σίσσυ Χρηστίδου: Το ολόμαυρο look σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο με office παντελόνι

Photo: NDP Photo Agency

Δεν παρέλειψε το κόκκινο λαμπερό κραγιόν της για άλλη μια φορά.

Μήπως θυμάσαι εκείνη τη σκηνή του Sex And The City, που η Miranda κατάφερε να μπει στο παλιό της στενό τζιν παντελόνι; Και αυτό ήταν άλλη μία απόδειξη ότι το παντελόνι -αν και ένα στοιχείο που οι γυναίκες πήραμε από την ανδρική γκαρνταρόμπα- είναι πλέον από τα πιο θηλυκά items της ντουλάπας μας, γιατί τονίζει τη μέση και τους γοφούς, και φυσικά τα πόδια μας. Κανένα mini φόρεμα ή φούστα δεν μπορεί να συναγωνιστεί το πώς διαγράφει και τονίζει σωστά τη γυναικεία σιλουέτα ένα σωστό παντελόνι. Για αυτό και πιστεύω προσωπικά ότι είναι στην πραγματικότητα δήλωση μεγάλης αυτοπεποίθησης, όταν μία γυναίκα επιστρέφει στα αγαπημένα της παντελόνια.

Είσαι έτοιμη για μία xxl τσάντα; Η Κατερίνα Καινούργιου κρατάει ήδη τη must τάση της σεζόν

https://www.instagram.com/p/DBYhb-msDaP/

Και κάτι τέτοιο νομίζω ότι παρατηρούμε φέτος και στην γκαρνταρόμπα της Σίσσυς Χρηστίδου, που έκανε μία μεγάλη στροφή στα παντελόνια, έχοντας μία ιδιαίτερη αγάπη στα ψηλόμεσα παντελόνια σε flarred γραμμή, είτε αυτά είναι μαύρα, είτε σε κάποιο άλλο basic χρώμα όπως το navy blue. Η Σίσσυ ήταν για χρόνια fan των midi dresses και ενός ανάλαφρου συνδυασμού με φούστα και πουκάμισο, αλλά το 2024 την βρήκε ανανεωμένη σε όλους τους τομείς και αυτό αντανακλάται και στο ντύσιμο της.

https://www.instagram.com/p/DBEBnX-Mdkv/

Σίσσυ Χρηστίδου: Το tota black look με office παντελόνι.

Η αλήθεια είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου κρατάει πολύ χαμηλά τους τόνους στην προσωπική της ζωή και είναι σπάνιες οι φορές που τη βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα, όμως, η ίδια βρέθηκε σε κάλεσμα σε γνωστό Sushi bar της πόλης και έκανε μία ultra stylish εμφάνισε σε total black. Η βάση του look ήταν και πάλι ένα highwaisted παντελόνι σε office style, το οποίο η Σίσσυ συνδύασε με ένα σατέν cami top, με λεπτομέρειες από δαντέλα στο ντεκολτέ και ένα matching σατέν ελαφρύ σακάκι, ανάλογο της μεταβατικής περιόδου που διανύουμε.

0H6A4931.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες από λουστρίνι, μαύρη ζώνη και μία μαύρη cross body τσάντα ολοκλήρωσαν το outfit, ενώ η Σίσσυ δεν παρέλειψε και πάλι το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν στα χείλη, το οποίο κάνει το απόλυτο combo με τα ginger μαλλιά της.

Μπέττυ Μαγγίρα: Βόλτα στην πόλη με τις κόρες της με ολόμαυρο casual look και sneakers

0H6A5083.jpg

Photo: NDP Photo Agency

DPG Network