7 οροί για σφριγηλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα που αξίζει να δοκιμάσεις

Η ενυδατική κρέμα μαζί με τον ορό ενυδάτωσης είναι το απόλυτο skincare combo. Γιατί; Δες παρακάτω...

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το παν για να έχεις ένα όμορφο και λαμπερό πρόσωπο. Όσο κι αν κοιμάσαι καλά, όσο κι αν προστατεύεσαι από τον ήλιο, όσο κι αν προσέχεις τη διατροφή σου, αν δεν ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου δεν θα βλέπεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Και εδώ να πούμε ότι εκτός από την ενυδατική κρέμα, το μαγικό μπουκαλάκι που πρέπει να χρησιμοποιείται συνδυαστικά είναι το serum. Η ενυδατική κρέμα μαζί με τον ορό ενυδάτωσης και λάμψης είναι το απόλυτο skincare combo.

7 αντηλιακά προσώπου που έχουμε προσθέσει το καλοκαιρινό νεσεσέρ

Τι ακριβώς κάνει ο ορός στην επιδερμίδα του προσώπου;

pexels-jill-burrow-6387845-(2).jpg

Το serum (aka ορός) είναι ένα πολύ λεπτόρρευστο προϊόν, το οποίο περιέχει δραστικά συστατικά που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Αυτό, δηλαδή, που μια ενυδατική κρέμα μπορεί να κάνει μέσα σε έναν μήνα, το serum ενυδάτωσης θα το πετύχει σε λιγότερες ημέρες. Και θα μας ρωτήσεις τώρα, γιατί δεν χρησιμοποιούμαι τότε το serum μόνο του, όπως χρησιμοποιούμαι την ενυδατική κρέμα. Το serum πρέπει να χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την κρέμα, διαφορετικά μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να ξηράνει την επιδερμίδα.

Γιατί χρειάζεσαι τους αντιοξειδωτικούς ορούς στην ρουτίνα περιποίησης

https://www.instagram.com/p/C4--PEXCUgc/

Πότε εφαρμόζεται ο ορός;

Ο ορός εφαρμόζεται αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν την ενυδατική κρέμα. Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες serum, που το καθένα καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα, ο ορός με Βιταμίνη C είναι για λάμψη, ο ορός με υαλουρονικό οξύ για ελαστικότητα, ενώ οι οροί με ρετινόλη βοηθούν στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ωστόσο, εκτός από τους παραπάνω ορούς και τις ανάγκες που θες να καλύψεις κάθε φορά είναι σημαντικό να έχεις έναν ορό που θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου άμεση αναζωογόνηση, ενυδάτωση και λάμψη.

DIY time! Μάσκα μαλλιών με βρώμη και αμυγδαλέλαιο για αδύναμα και θαμπά μαλλιά

Οι οροί ενυδάτωσης απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, προσφέρουν καταπράυνση μακράς διάρκειας, ενώ βοηθούν τις λεπτές γραμμές που προκαλούνται από την αφυδάτωση να λειανθούν. Και το καλύτερο; Έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά στην παρακάτω gallery. Μία δοκιμή θα σε πείσει. Ρίξε μία ματιά...

Shoppping Time:

Λαμπερή επιδερμίδα: 5 βήματα που είναι απαραίτητα για μία σωστή skincare routine