Αυτές οι μυρωδάτες κρέμες σώματος θα κάνουν τα πόδια σου να γυαλίζουν

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν θες ένα ιριδίζον εφέ που θα κάνει τα πόδια σου να γυαλίζουν από μακριά, πρόσθεσε μέσα στη body lotion λίγες σταγόνες από το υγρό highlighter σου.

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας είναι στο προσκήνιο μιας και τα μίνι φορέματα, τα shorts και τα one-shoulder tops έχουν την τιμητική τους. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως το δέρμα του σώματός είναι περισσότερο εκτεθειμένο, γι' αυτό πρέπει να είναι περιποιημένο και full ενυδατωμένο. Πώς γίνεται αυτό; Μα φυσικά με μια ενυδατική κρέμα σώματος.

Σίγουρα θέλεις να έχεις λαμπερό και βελούδινο δέρμα τόσο στην όψη όσο και στο άγγιγμά του. Αυτό, λοιπόν, μπορείς να το πετύχεις μόνο με τη body care routine. Πιο συγκεκριμένα, η τακτική απολέπιση, συνδυαστικά με την καθημερινή ενυδάτωση θα κάνει την επιδερμίδα σου να σφύζει από υγεία και λάμψη. Οι ενυδατικές κρέμες σώματος πρέπει πάντα να υπάρχουν στο boudoir δίπλα από το κρεβάτι σου. Έτσι, μετά από ένα χαλαρωτικό ντους, εφαρμόζεις την ενυδατική σε όλο το σώμα σου και «κλειδώνεις» τη σωστή υγρασία στην επιδερμίδα σου.

Αυτό είναι το σημείο που ξεχνάς να βάλεις αντηλιακό και δεν πρέπει - Plus 6 ελαφριά αντηλιακά

291127130_886237035669525_6620448353633655974_n-(1).jpg

@arina_pereverten

Extra tip: Αν θες ένα ιριδίζον εφέ που θα κάνει τα πόδια σου να γυαλίζουν από μακριά, πρόσθεσε μέσα στη body lotion λίγες σταγόνες από το υγρό highlighter σου. Αφού ανακατέψεις καλά το προϊόν, εφάρμοσε το επάνω στην επιδερμίδα σου, στα πόδια, τα χέρια και το ντεκολτέ και αμέσως θα έχεις δημιουργήσει ένα μοναδικό, λαμπερό εφέ.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες σώματος, που έχουμε πάντα δίπλα στο κομοδίνο μας. Έχουν τις πιο φρουτένιες, γλυκές και χαλαρωτικές μυρωδιές που μένουν επάνω στην επιδερμίδα από το πρωί έως το βράδυ. Οι ελαφριές υφές τους βοηθούν να απορροφώνται γρήγορα.
Μία δοκιμή θα σε πείσει! Ρίξε μία ματιά...

Shopping time:

6 chic χτενίσματα που θα σε σώσουν τις ημέρες του καύσωνα