Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε το πιο girly half up χτένισμα -Όλα τα steps για να το πετύχεις

Ευαγγελία Αλπίδου

Είναι το «χτένισμα-κλειδί» για όσες κοπέλες δεν τους αρέσει να πιάνουν τα μαλλιά τους ψηλά και θέλουν μία μέση λύση.

Ένα από τα must-try χτενίσματα που επικρατούν τον τελευταίο χρόνο στο TikTok είναι το Half up-Half down. Καθημερινά, βλέπουμε όλο και περισσότερες beauty lovers να δημιουργούν εύκολα hacks με τα «μισά-μισά» μαλλιά.

Πιο συγκεκριμένα, επιστρατεύουν κορδέλες, big bow, hair clips και πολύχρωμα κλάμερ και σε χρόνο dt χαρίζουν μία polished νότα στο χτένισμά τους. Αυτό το χτένισμα αποτελεί το αγαπημένο των celebrities. Η Ariana Grande και η Jennifer Lopez έχουν επιλέξει πολλές φορές το half up hairstyle στις εμφανίσεις τους, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα πλούσια και λαμπερά μαλλιά τους.

Η Joey King αποχαιρέτησε τα μακριά κυματιστά μαλλιά και υιοθέτησε το Mushroom bob

Ωστόσο, τα «μισά-μισά» μαλλιά είναι ένα χτένισμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Ναι, ακόμα και στο κοντό καρέ. Η Hailey Bieber, η οποία έχει υποκύψει στη γοητεια του bob cut, μας έχει αποδείξει ότι το half up μπορεί να γίνει και σε κοντά μαλλιά και να δημιουργήσει μία ultra chic εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/C0Z4ufsvEbo/

Και θα μας ρωτήσεις τώρα, πώς εμπνευστήκαμε το συγκεκριμένο hairstyle... Εκεί, λοιπόν, που κάναμε scroll στη ροή στο Instagram, πέσαμε επάνω στο ποστ της αγαπημένης Ελένης Βουλγαράκη. Η αλήθεια είναι πως η Ελένη είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς ανεβάζει συνεχώς τα πιο stylish outfits.

91098829-77c7-4562-839a-e95892a9d4a3.jpg

Αυτή τη φορά όμως την προσοχή μας την τράβηξε το girly half up χτένισμά της. Συγκεκριμένα, η Ελένη εμφανίστηκε στο πλατό του ANT1 με ένα animal print μίνι φόρεμα, έχοντας τα μισά μαλλιά μαζεμένα επάνω, χαρίζοντας μία cute και girly πινελιά στην συνολική εικόνα.

Η αλήθεια είναι πώς η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός επιλέγει συνεχώς το συγκεκριμένο hairstyle στις εμφανίσεις. Είναι εύκολο, κομψό και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery:

Πώς θα πετύχεις το viral hairstyle του TikTok

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις-υιοθετήσεις το λεγόμενο half-up, κοινώς μισός κότσος. Είναι το «χτένισμα-κλειδί» για όσες κοπέλες δεν τους αρέσει να πιάνουν τα μαλλιά τους ψηλά και θέλουν μία μέση λύση. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου οριζόντια στη μέση και αφού επιλέξεις από ποια μεριά θες να είναι η χωρίστρα σου να τα χτενίσεις καλά και να πιάσεις το επάνω τμήμα με ένα ωραίο scrunchies. Τόσο απλό! Στη συνέχεια, μπορείς να προσθέσεις hair clips και να χαρίσεις μία glam πινελιά στο half up χτένισμά σου.

Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να πετύχεις το αγαπημένο hairstyles όλων των celebrities. Ρίξε μία ματιά... Good luck girl!

C-cut: Το νέο κούρεμα που θυμίζει το «The Rachel» από τα Φιλαράκια έρχεται ανανεωμένο από τα 90s