Σου αρέσουν τα στράπλες tops; 3 beauty tips που θα αναδείξουν το ντεκολτέ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Σου αρέσουν τα στράπλες tops; 3 beauty tips που θα αναδείξουν το ντεκολτέ σου

Είσαι έτοιμη να κάνεις το ντεκολτέ σου το πιο δυνατό σημείο του σώματός σου;

Το καλοκαίρι μας αρέσει να φοράμε από το πρωί ως το βράδυ ανάλαφρα ρούχα, one-shoulder, μπλούζες και φορέματα με βαθύ ντεκολτέ. Γι' αυτό το μπούστο είναι ένα από τα σημεία του σώματός μας που δεν πρέπει να αμελούμε.

Όπως περιποιούμαστε την επιδερμίδα του προσώπου μας, με το skincare και το μακιγιάζ, το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνουμε και με το ντεκολτέ μας. Υπάρχουν, δηλαδή, beauty tips τα οποία θα απογειώσουν το μπούστο μας και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα summer outfits.

Είσαι έτοιμη να κάνεις το ντεκολτέ σου το πιο δυνατό σημείο του σώματός σου;

No makeup look: 5 προϊόντα για να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ -Δεν είναι το κόκκινο κραγιόν

3 beauty tips που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το ντεκολτέ σου

Paris-HC-str-F24-0709.jpg

Δώσε βάση στο skincare

Το ήξερες ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στη skincare routine σου μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στο λαιμό και το ντεκολτέ σου. Όπως, δηλαδή, χρησιμοποιείς το serum και την κρέμα στο πρόσωπο, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Με ανοδικές και απαλές κινήσεις εφάρμοσε τους ορούς και τις κρέμες σου και κάνε την επιδερμίδα σου να σφύζει από υγεία και λάμψη.

Πράσινο της μέντας, λιλά και μπλε είναι τα hot χρώματα στο pedicure και μας αρέσουν πολύ

Χρησιμοποίησε bronzer & highlighter

Το bronzer και το highlighter θα χαρίσει το τέλειο sunkissed εφέ και θα αναδείξει το ντεκολτέ σου αυτό το καλοκαίρι. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις το bronzer στις περιοχές που πέφτουν οι ακτίνες του ήλιου, χαρίζοντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι το μαύρισμα είναι πραγματικό. Τοποθέτησε λίγο highlighter στους ώμους και στις κλείδες και φώτισε σε δευτερόλεπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Extra tip: Για ένα διακριτικό αποτέλεσμα πρόσθεσε λίγες σταγόνες από το υγρό bronzer μέσα στη body cream σου και χάρισε σε όλο σου το σώμα extra ενυδάτωση και λάμψη.

Ολοκλήρωσε με το άρωμά σου

Το άρωμα είναι η τελική πινελιά που θα απογειώσει την εμφάνισή σου. Ένα μόνο ψέκασμα είναι αρκετό για να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Περίμενε, μην φύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά προϊόντα που θα απογειώσουν το ντεκολτέ σου αυτό το καλοκαίρι. Ρίξε μία ματιά...

8 primer για να μείνει το μακιγιάζ σου σταθερό και φρέσκο εν μέσω καύσωνα