No makeup look: 5 προϊόντα για να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ -Δεν είναι το κόκκινο κραγιόν

Ευαγγελία Αλπίδου

Μοντέλα των 90s και 00s όπως η Linda Evangelista, η Heidi Klum, αλλά και αγαπημένες celebrities του σήμερα, χρησιμοποιούν τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στις πασαρέλες την τεχνική του no makeup look. Δες πώς θα την πετύχεις κι εσύ...

Το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από ελαφριές υφές που αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το no makeup look είναι το απόλυτο beauty trend που χαρίζει την ψευδαίσθηση ότι δεν φοράς ίχνος μακιγιάζ.

Μοντέλα των 90s και 00s όπως η Linda Evangelista, η Heidi Klum, αλλά και αγαπημένες celebrities του σήμερα, Bella Hadid και Hailey Bieber χρησιμοποιούν τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στις πασαρέλες την τεχνική του no makeup look. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι οι γήινες, ουδέτερες οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος.

Πράσινο της μέντας, λιλά και μπλε είναι τα hot χρώματα στο pedicure και μας αρέσουν πολύ

Balmain-bks-S24-011-(2).jpg

Το skincare είναι από τα πιο σημαντικά βήματα στο μακιγιάζ, καθώς μια σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα δίνει το τέλειο εφέ λάμψης και ενυδάτωσης. Υπάρχουν τρία προϊόντα ομορφιάς που είναι απαραίτητα για μία σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα:

  • κρέμα ημέρας
  • κρέμα ματιών
  • toner

Το νεσεσέρ του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να έχει πολλά καλλυντικά... Υπάρχουν πέντε μόνο προϊόντα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ, που είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Αντηλιακή με χρώμα

NIVEA-Sun-UV-Face-Shine-Control-Tinted-Medium-Creme-SPF50.png

NIVEA, SUN UV FACE SHINE CONTROL TINTED MEDIUM CREME SPF50

Η αντηλιακή με χρώμα είναι ένα προϊόν που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ. Χαρίζει κάλυψη, προστασία και κάνει την επιδερμίδα του προσώπου να φαίνεται πραγματικά αψεγάδιαστη.

Bronzer

CAUDALIE-Vinocrush-Longlasting-Bronzer-Powder.png

CAUDALIE, VINOCRUSH LONGLASTING BRONZER POWDER

To bronzer σμιλεύει, τονίζει και χαρίζει λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Με λίγα λόγια θα σου χαρίσει το απόλυτο sunkissed εφέ.

Θες ένα boost ομορφιάς; 7 υφασμάτινες μάσκες που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Nude μολύβι χειλιών

SEPHORA-COLLECTION-Lip-Stain-Liner-40-Pink-Tea.png

SEPHORA COLLECTION, LIP STAIN LINER 40 PINK TEA

Το nude μολύβι στα χείλη, είναι πασπαρτού. Μπορεί να φορεθεί κάτω από οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν, εύκολα και γρήγορα χωρίς καθρέφτη και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό! Το μολύβι χειλιών θα χαρίσει extra διάρκεια στο κραγιόν σου.

Lip gloss

ARMANI-BEAUTY-PRISMA-GLASS-03-HONEY-GLEAM.png

ARMANI BEAUTY, PRISMA GLASS 03 HONEY GLEAM

Το καλοκαίρι, η ζέστη και η υγρασία ξηραίνει τα χείλη. Γι' αυτό χρειάζεσαι ένα προϊόν το οποίο θα προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Επίλεξε το Prisma Glass του οίκου Armani, ένα προϊόν 2 σε 1, δηλαδή, έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ένα lip oil και την εκτυφλωτική λάμψη ενός gloss.

Gel φρυδιών

DIMITRIS-STRATOS-LEVEL-UP-BROW-SOAP.png

DIMITRIS STRATOS, LEVEL UP BROW SOAP

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το «κλειδί» για ένα ολοκληρωμένο look. Τα gels φρυδιών θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα ανορθωμένο εφέ, ενώ κάνουν τα φρύδια να φαίνονται πιο γεμάτα και πυκνά.

Summer nudes! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες