Girl Crush: Γιατί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου λατρεύει το gua sha και πώς το χρησιμοποιεί

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Γιατί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου λατρεύει το gua sha και πώς το χρησιμοποιεί

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το lip balm μου. Το παίρνω πάντα και παντού μαζί μου και κάνω stock up όταν πηγαίνω Αμερική. Θέλω να νιώθω τα χείλη μου συνέχεια ενυδατωμένα, είπε η Ισμήνη.

Μπορεί να γνωρίσαμε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 4 από την θέση του κριτή, ωστόσο, η ίδια έχει καταφέρει να κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό, τόσο μέσα από διεθνείς πασαρέλες όσο και με φωτογραφίσεις της σε γνωστά περιοδικά.

Αν ακολουθείς την Ισμήνη στα social media, θα έχεις παρατηρήσει το μοναδικό στιλ και την clean girl αισθητική που αποπνέει η κάθε της εμφάνιση. Το ανεπιτήδευτο στιλ και η αλαβάστρινη επιδερμίδα της είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν την πρώην κριτή του GNTM 4 να γίνει το νέο girl crush μας. Όπως θα έχεις καταλάβει, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι το Girl Crush της εβδομάδας!

https://www.instagram.com/p/C76n_5IOP-i/

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά με το sunbeam εφέ γίνεται πανεύκολα με τα εξής προϊόντα

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε μαζί της ένα beauty talk για να μάθουμε τα πάντα που χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ και τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Ποιο είναι το αγαπημένο της beauty trend; Ποιο skincare προϊόν δεν αποχωρίζεται; Όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις παρακάτω... Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να scrollάρεις.

Beauty Q&A με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου:

437544908_18430503730002597_7885459705973096396_n.jpg

@ismini_mini

Ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς το πρωί πριν φύγεις από το σπίτι;

Τους καλοκαιρινούς μήνες ξεκινώ την ημέρα μου ρίχνοντας κρύο νερό στο πρόσωπο μου. Έτσι δίνω ένα boost στο δέρμα μου το οποίο βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζω την κρέμα ματιών χρησιμοποιώντας κάποιο tool με κρύα επιφάνεια το οποίο βοηθάει ακόμα περισσότερο στο puffiness. Έπειτα, εφαρμόζω ένα vitamin C serum ή κάποιο με υαλουρονικό οξύ (συνήθως τα εναλλάσσω) και τέλος, μια καθημερινή κρέμα με αντηλιακή προστασία.

beauty-tool.jpg

Ποιο beauty trend αγαπάς και γιατί το ξεχωρίζεις;

Αγαπώ οτιδήποτε έχει να κάνει με buccal massage γιατί το βρίσκω αρκετά αναζωογονητικό και χαλαρωτικό. Με βοηθάει ιδιαίτερα γιατί έχω το tendency να σφίγγω στον ύπνο τα δόντια μου με αποτέλεσμα να έχω extra tension στη γνάθο και τον αυχένα. Στο σπίτι χρησιμοποιώ πολύ το Gua Sha (πάντα με ανοδικές κινήσεις από το ντεκολτέ και τον λαιμό μέχρι το πρόσωπο), καθώς βοηθάει στη γρήγορη απορρόφηση των προϊόντων, ενώ παράλληλα σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι το αγαπημένο μου tool!

Ποιες νότες αρωμάτων σου αρέσουν κι αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο που φοράς;

Μου αρέσουν πολύ οι νότες από γιασεμί και νυχτολούλουδο, ginger, σύκο, sandalwood και tobacco. Έχω πολλά αρώματα! Επιλέγω ανάλογα την περίσταση, εποχή και προπάντων τη διάθεση μου.

403987829_317461521080604_3667853773524616540_n.jpg

@ismini_mini

Ποιο είναι το beauty hero σου;

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το lip balm μου. Το παίρνω πάντα και παντού μαζί μου και κάνω stock up όταν πηγαίνω Αμερική. Θέλω να νιώθω τα χείλη μου συνέχεια ενυδατωμένα.

lip-balm.jpg

Ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν ομορφιάς;

Λατρεύω να χρησιμοποιώ καθαριστικά προσώπου, γιατί νιώθω το δέρμα μου συνεχώς καθαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Πιο συγκεκριμένα, μου αρέσει το Baume από την Darphin, της σειράς Éclat Sublime.

dap.jpg

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είναι μία γυναίκα που ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της και να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά που πηγάζει από μέσα της. Είναι λάτρης της clean girl αισθητικής και το δικό μας Girl Grush!
Την ευχαριστούμε πολύ! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush!
Stay tuned!

Girl Crush: Η Victoria Beckham έχει «εμμονή» με τα eye patches και τα nude κραγιόν