Peach makeup: Για να το πετύχεις θα χρειαστείς μόνο ροδακινί gloss, highlighter και blush

Ευαγγελία Αλπίδου
Peach makeup:  Για να το πετύχεις θα χρειαστείς μόνο ροδακινί gloss, highlighter και blush
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Οι ροδακινί υποτόνοι έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται σε κάθε τόνο δέρματος, ενώ δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Στην ερώτηση: Ποιο είναι το must χρώμα του 2024; Η Pantone απάντησε στην αρχή του νέου έτους: Το «peach fuzz». Το ροδακινί, λοιπόν, είναι το δημοφιλές χρώμα που θυμίζει τον τόνο που έχει το βελούδινο και ζουμερό ροδάκινο. Αυτή την ανοιχτόχρωμη πορτοκαλί απόχρωση οι makeup artists την έχουν προσθέσει στο μακιγιάζ, φωτίζοντας το βλέμμα, τα ζυγωματικά και τα χείλη με πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις.

Οι ροδακινί υποτόνοι έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται σε κάθε τόνο δέρματος, ενώ δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Υγρές σκιές σε μεταλλιζέ πορτοκαλί αποχρώσεις, ρουζ που κάνουν τα ζυγωματικά να μοιάζουν με γινωμένα φρούτα και λαμπερά peachy lip gloss χαρίζουν στην επιδερμίδα ένα φρέσκο, δροσερό και νεανικό αποτέλεσμα ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Yuhan-Wang-bks-S24-016.jpg

Pearl skin! Αυτά τα 3 προϊόντα θα σου χαρίσουν άμεσα λαμπερή επιδερμίδα

Για να πετύχεις το μακιγιάζ που έχει τα χρώματα της golden hour, τα ζεστά χρώματα που «πλημμυρίζει» ο ουρανός και η θάλασσα κατά τη δύση του ήλιου, θα χρειαστεί να έχεις στο νεσεσέρ σου τα παρακάτω τρία προϊόντα.

Αυτά τα 3 προϊόντα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το peach makeup look

Peach blush

BENEFIT-COSMETICS-Peachin'-WANDERful-World-Blush.png

SEPHORA COLLECTION, BENEFIT COSMETICS PEACHIN WANDERFUL WORLD BLUSH

Αφού πρώτα δημιουργήσεις μία ελαφριά, ομοιόμορφη βάση τοποθέτησε με ένα πινέλο το ρουζ επάνω στα ζυγωματικά και με ανοδική φορά χάρισε χρώμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Οι πορτοκαλί και ροζ υποτόνοι θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι έχουν «αγγίξει» το πρόσωπό σου οι ακτίνες του ήλιου. Πρόσθεσε λίγη ποσότητα στη μύτη, το πιγούνι και το μέτωπο (στα σημεία δηλαδή που βλέπει ο ήλιος) και αμέσως η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο φρέσκια.

Extra tip: Μπορείς να προσθέσεις λίγη ποσότητα από το ρουζ επάνω στο κινητό βλέφαρο και να φωτίσεις το βλέμμα σου.

Σου αρέσουν τα στράπλες tops; 3 beauty tips που θα αναδείξουν το ντεκολτέ σου

Ροδακινί highlighter

ARMANI-BEAUTY-FLUID-SHEER-GLOW-ENHANCER-5.png

ARMANI BEAUTY, FLUID SHEER GLOW ENHANCER 5

Στη συνέχεια, τοποθέτησε επάνω στο κόκαλο των ζυγωματικών λίγη ποσότητα από το υγρό highlighter σε ροδακινί απόχρωση και ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου «χτίσε» το προϊόν μέχρι να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θες. Εφάρμοσε το προϊόν μέχρι τα φρύδια, καθώς έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις ένα ανάλαφρο και ξεκούραστο βλέμμα.

Lip gloss

RADIANT-LIP-GLAZE-04-Peach-Sparkle.png

RADIANT, LIP GLAZE 04 PEACH SPARKLE

Τέλος, το lip gloss θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται ζουμερά και σαρκώδη. Πριν εφαρμόσεις το gloss επάνω στα χείλη, σχεδίασε με ένα nude μολύβι το περίγραμμα. Το μολύβι θα χαρίσει παραπάνω διάρκεια στο lip gloss και θα κάνει τα χείλη να φαίνονται καλοσχηματισμένα.

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά με το sunbeam εφέ γίνεται πανεύκολα με τα εξής προϊόντα