Body scrub πριν ή μετά το μαύρισμα; Αυτό το tip θα σου χαρίσει μία ομοιόμορφη επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Body scrub πριν ή μετά το μαύρισμα; Αυτό το tip θα σου χαρίσει μία ομοιόμορφη επιδερμίδα

5 body scrubs για μία ονειρεμένα απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. 

Η αλήθεια είναι πως όλες μας το καλοκαίρι ονειρευόμαστε, να πετύχουμε ένα χρυσαφί και σοκολατένιο δέρμα. Γνώριζες όμως ότι το «μυστικό» κρύβεται στην απολέπιση; Κι όμως, το body scrub είναι το «μαγικό» προϊόν που θα σου χαρίσει μία λεία και λαμπερή επιδερμίδα, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου.

Προσοχή! Δεν πρέπει να κάνεις απολέπιση μετά τη θάλασσα, αλλά πριν... Θα σου εξηγήσω αμέσως το λόγο. Το δέρμα σου έχει ήδη ταλαιπωρηθεί από την ηλιακή ακτινοβολία και αυτό σημαίνει πως η περεταίρω ταλαιπωρία με τα scrubs δεν θα σου κάνουν καλό αλλά κακό. Αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου μετά τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία είναι η ενυδάτωση.

Μήπως λούζεις λάθος τα μαλλιά σου; Η μέθοδος CWC προτείνει να χρησιμοποιείς πρώτα το conditioner

Το τέλειο beauty combo για τα tanning sessions σου

Ωστόσο, το body scrub πριν βγεις στον ήλιο θα σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο sunkissed skin. Πιο συγκεκριμένα, το body scrub έχει την ικανότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να τη λειαίνει με αποτέλεσμα να απορροφώνται καλύτερα τα συστατικά της ενυδατικής κρέμας. Με αυτό το beauty combo η επιδερμίδα αποκτάει μία απαλή, λεία επιφάνεια και το μαύρισμα φαίνεται πιο ομοιόμορφο και διατηρείται περισσότερο.

pexels-vlada-karpovich-6634659.jpg

Τα scrub σώματος θα σε βοηθήσουν να γίνεις σοκολατένια σε χρόνο dt. Μήπως ήρθε η ώρα να το εντάξεις στη skincare routine σου; Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες τα καλύτερα body scrubs άλλα με άρωμα και άλλα χωρίς, τα οποία χαρίζουν ονειρεμένα απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Με το που τα δοκιμάσεις θα με θυμηθείς!

Shopping time:

Σου αρέσουν τα στράπλες tops; 3 beauty tips που θα αναδείξουν το ντεκολτέ σου