Le petit bob: Όλοι μιλούν για το νέο κούρεμα που λατρεύουν οι Παριζιάνες

Ευαγγελία Αλπίδου

Το «μυστικό» κρύβεται στα διαφορετικά μήκη τα οποία δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πιο πυκνά (ιδανικό για κοπέλες που έχουν λεπτά μαλλιά).

Τα κομψά και elegant κορίτσια της Ευρώπης, δηλαδή οι Γαλλίδες έχουν τη μαγική ιδιότητα να δίνουν στυλ σε ό,τι κι αν επιλέξουν στην εμφάνιση τους. Είτε πρόκειται για ένα νέο designer item, είτε για ένα vintage κομμάτι, ακόμα και για τις τάσεις που έρχονται και παρέρχονται στον κόσμο της ομορφιάς, εκμεταλλεύονται το καθετί προς όφελος τους και ξέρουν να το ενσωματώνουν στο δικό τους μοναδικό στιλ.

Το bob cut είναι το δημοφιλές κούρεμα που εμπιστεύονται και αγαπούν οι Γαλλίδες όλα αυτά τα χρόνια, τόσο για την κομψότητα όσο και το απαράμιλλο στιλ που χαρίζει στην εμφάνιση τους. Ωστόσο, κάθε χρόνο το κλασικό bob συστήνεται πιο σύγχρονο και ανανεωμένο.
Αυτή τη φορά, το «Le petit bob» είναι το νέο κούρεμα που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη ζήτηση στα κομμωτήρια.

Μήπως λούζεις λάθος τα μαλλιά σου; Η μέθοδος CWC προτείνει να χρησιμοποιείς πρώτα το conditioner

Τι είναι το Le petit bob;

328692190_1013885319589013_6728616286280851436_n.jpg

@tayrussell

Το Le petit bob αποπνέει μία καθαρά παριζιάνικη κομψότητα και μόνο για αυτόν τον λόγο, δεν γίνεται να μην το λατρέψουμε. Πρόκειται για ένα micro bob με κοντές, αιχμηρές άκρες οι οποίες πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο, τα αυτιά και τον λαιμό. Το «μυστικό» κρύβεται στα διαφορετικά μήκη τα οποία δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πιο πυκνά (ιδανικό για κοπέλες που έχουν λεπτά μαλλιά). Οι άκρες γύρω από το πρόσωπο είναι ελαφρώς πιο κοντές, ενώ όσο πλησιάζουμε πίσω στον αυχένα, το μήκος των μαλλιών μπορεί να φτάσει στο ίδιο μήκος με το κλασικό bob cut.

Natural glow makeup: Τα προϊόντα που έχω στο νεσεσέρ μου για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει το Le petit bob;

375648643_1023860058799141_4380420935513909404_n.jpg

@laraworthington

Το Le petit bob είναι εξαιρετική επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να μακρύνουν το micro bob τους, αλλά και για όσες έχουν πολύ λεπτά μαλλιά και θέλουν να δώσουν extra όγκο στις άκρες τους. Παρόλα αυτά, είναι ένα δυναμικό και effortless haircut που θυμίζει το chic στιλ των Παριζιάνων. Είναι ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν ένα τολμηρό και μοντέρνο κούρεμα που θα δώσει έναν δυναμικό αέρα στην εμφάνισή τους.

Το κούρεμα που θα αντιμετωπίσει τον καύσωνα με στιλ

Επιπλέον, το μήκος του νέου bob cut είναι ιδανική επιλογή για να αντιμετωπίσεις τις ημέρες του καύσωνα με στιλ. Επιστράτευσε hair clips, κορδέλες και πολύχρωμες στέκες και απογείωσε το Le petit bob σε χρόνο dt. Το σίγουρο είναι ότι με το συγκεκριμένο κούρεμα ο ιδρώτας, η υγρασία και η ζέστη θα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς δεν θα μπορούν να «αγγίξουν» πλέον τα μαλλιά σου.

Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο;
Go for it girl! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές εκδοχές του νέου καρέ που θα σου χαρίσουν έμπνευση. Ρίξε μία ματιά...

Strawberry nails: Η Hailey Bieber έκανε στο manicure το τέλειο καλοκαιρινό ροζ χρώμα