Honey butter blonde: Το βουτυρένιο ξανθό είναι το πιο γλυκό χρώμα μαλλιών που πηγαίνει σε όλες

Πρόκειται για ένα γλυκό ξανθό χρώμα το οποίο είναι εξαιρετικά κολακευτικό για κάθε επιδερμίδα.

Είναι γεγονός! Το «Honey Butter Blonde» είναι η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty lovers στο TikTok. Για να καταλάβεις, το #HoneyButterBlonde έχει επάνω από 17,9 εκατομμύρια δημοσιεύσεις, ενώ καθημερινά αυξάνεται η δημοτικότητά του.

Τι είναι το νέο «Honey Butter Blonde»

Πρόκειται για ένα γλυκό ξανθό χρώμα το οποίο είναι εξαιρετικά κολακευτικό για κάθε επιδερμίδα. Ανάμεσα από τα μαλλιά ξεπηδούν πλούσιες βουτυρένιες, μελί και κρεμώδεις ανταύγειες που κάθε φορά που πέφτουν επάνω οι ακτίνες του ήλιου τα μαλλιά ακτινοβολούν απίστευτη λάμψη.

Chic bun! 3 stylish χτενίσματα για να αναβαθμίσεις τον κλασικό κότσο σου

Μπορείς να κάνεις το νέο Honey butter blonde έχοντας μια πιο σκούρα βάση στη ρίζα, υιοθετώντας στις άκρες και τα μήκη έναν πιο ανοιχτό cream τόνο. Ή να κάνεις lowlights, babylights ή balayage σε μελί, βουτυρένια απόχρωση.

https://www.tiktok.com/@oliviadaytonn/video/7253188408829431083

Οι χρυσοί και ζεστοί υποτόνοι δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά έχουν ανοίξει φυσικά από τις ακτίνες του ήλιου. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο θα αγκαλιάζουν οι άκρες των μαλλιών τους ώμους σου θα τονίζουν ακόμα περισσότερο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και θα κάνουν ακόμα πιο έντονο το μαύρισμά σου.

Προσοχή! Αν επιλέξεις να βάψεις τα μαλλιά σου πριν φύγεις για διακοπές, να θυμάσαι ότι η περιποίηση τους είναι το Α και το Ω για να μπορέσεις να διατηρήσεις το χρώμα και τη λάμψη τους.

Δες παρακάτω τα it girls που έχουν υιοθετήσει το μελί-ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους και μην αργείς να κλείσεις το δικό σου ραντεβού στο κομμωτήριο.

Μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις τη νέα βουτυρένια απόχρωση στα μαλλιά σου;

@claudiasulewski

@sabrinacarpenter

@gigihadid

@ritaora

Μαρία Σολωμού: Πώς θα πετύχεις το καφέ smokey eyes τώρα το καλοκαίρι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης