Αυτά τα ενυδατικά αφρόλουτρα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτά τα ενυδατικά αφρόλουτρα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα

8 μοσχομυρωδάτα αφρόλουτρα που αξίζουν μία θέση στο μπάνιο σου.

Το ήξερες ότι ένα καλό, ενυδατικό αφρόλουτρο μπορεί να σε βοηθήσει, να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα; Το «κλειδί» λοιπόν για την τέλεια sunkissed επιδερμίδα βρίσκεσαι στην ενυδάτωση. Και η σωστή ενυδάτωση ξεκινάει από το ντους. Γι' αυτό πρέπει να επιλέξεις ένα ενυδατικό αφρόλουτρο που θα σου προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά για μία λεία, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Το beauty combo για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα

Ξεκίνα το ντους σου με ένα body scrub. Το body scrub έχει την ικανότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, να τη λειαίνει, με αποτέλεσμα να απορροφώνται καλύτερα τα συστατικά του αφρόλουτρου και έπειτα της ενυδατικής κρέμας.

7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα χαρίσουν λάμψη στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

pexels-vlada-karpovich-6634646.jpg

Αφού ολοκληρώσεις με την ελαφριά απολέπιση, σειρά έχει το επόμενο step, το αφρόλουτρο. Το ενυδατικό αφρόλουτρο θα φροντίσει το δέρμα σου, θα κλειδώσει τη σωστή υγρασία και θα αφήσει την επιδερμίδα σου απίστευτα απαλή και λαμπερή. Επιπλέον, τα αρώματα του θα διαχέονται στο χώρο και θα «ξυπνήσουν» τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου.

Φτιάξε μόνη σου eye patches με λεμόνι και «εξαφάνισε» την κούραση κάτω από τα μάτια

pexels-polina-tankilevitch-5849409-(1).jpg

Τέλος, για να ολοκληρώσεις τη body care routine σου, εφάρμοσε τη μοσχομυρωδάτη body lotion σου και... έτοιμη!

Τα παραπάνω βήματα θα σε βοηθήσουν να γίνεις σοκολατένια σε χρόνο dt. Μήπως ήρθε η ώρα να τα εντάξεις στη skincare routine σου; Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες τα καλύτερα ενυδατικά αφρόλουτρα, άλλα με άρωμα και άλλα χωρίς, που αξίζουν μία θέση στο μπάνιο σου. Με το που τα δοκιμάσεις θα μας θυμηθείς!

Μην ξεχνάς τα χείλη σου! 5 lip balms με SPF για τέλεια και ενυδατωμένα χείλη