Δεν ξέρεις τι άρωμα να πάρεις στις διακοπές; 7 fresh καλοκαιρινές μυρωδιές για να διαλέξεις

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν ψάχνεις το άρωμα που θα σε συντροφεύσει φέτος στις διακοπές, αυτό που θα αποτυπωθεί στις καρδιές όλων, σήμερα -μάλλον- είναι η τυχερή σου μέρα...

Το καλοκαίρι μυρίζει καρπούζι, βανίλια και αντηλιακό κυρίως... αλλά αυτά τα είπαμε. Μυρίζει, επίσης, και καρύδα, βασιλικό, φρεσκοπλυμένα σεντόνια, θάλασσα, και πολλές ακόμα μυρωδιές που μας ταξιδεύουν στους πανέμορφους τόπους της χώρα μας.

Οι μυρωδιές του καλοκαιριού είναι άπειρες! Και όλες είναι ανάλαφρες, φρέσκιες και δροσερές, γι' αυτό το λόγο τα καλοκαιρινά αρώματα είναι πιο light. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουν τη δική τους σταθερή θέση στο boudoir. Νέες νότες έρχονται να προστεθούν στα μικρά μπουκάλια της αγοράς και να σου χαρίσουν μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σου.

Έχεις ξηρά μαλλιά; Αυτό είναι το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις από τη hair care routine σου

Αν ψάχνεις το άρωμα που θα σε συντροφεύσει φέτος στις διακοπές, αυτό που θα αποτυπωθεί στις καρδιές όλων, σήμερα -μάλλον- είναι η τυχερή σου μέρα... Μετά από αρκετή έρευνα συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο fresh καλοκαιρινά αρώματα που υπάρχουν εκεί έξω.

Πώς θα κάνεις το άρωμά σου να μείνει «ανεξίτηλο»

Editor's tip

https://www.instagram.com/p/C3nvPU-vMTN/

Θες να κάνεις το άρωμα σου να διαχέεται σε κάθε σου βήμα; Αν χρησιμοποιείς, λοιπόν, σίδερο ατμού, πρόσθεσε λίγες σταγόνες από το άρωμά σου μέσα στο δοχείο νερού. Με αυτό το tip η αγαπημένη σου μυρωδιά δεν θα φεύγει πάνω από τα ρούχα. Έτσι, η μυρωδιά σου θα μείνει «ανεξίτηλη» τόσο μέσα στον χώρο όσο και στις μνήμες των αγαπημένων σου προσώπων.

Είναι ιδανική επιλογή για εσένα που δεν αγόρασες νωρίτερα το άρωμά σου, για εσένα που θες να ξοδέψεις λίγο από το δώρο, για εσένα που δεν μπορείς να μην αγοράσεις άρωμα και για εσένα που θες να κάνεις ένα όμορφο δώρο στη μητέρα σου ή την κολλητή σου… εσένα, ναι εσένα!

Δες, λοιπόν, ποια είναι τα πιο fresh καλοκαιρινά αρώματα εκεί έξω... και μετά φύγαμε για διακοπές!

Shopping list:

Matte skin! 5 πούδρες που σου παρέχουν αντηλιακή προστασία και κάλυψη!