Οι πιο δροσιστικές υφασμάτινες μάσκες προσώπου για άμεση λάμψη μετά τα ξενύχτια στο νησί

Ευαγγελία Αλπίδου

7 super αποτελεσματικές υφασμάτινες μάσκες που θα κάνουν το πρόσωπό σου να λάμπει!

Μετά από ένα έντονο ξενύχτι με την παρέα σου, η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από κάτι δραστικό και αποτελεσματικό! Κάτι που θα λειτουργήσει σαν boost και θα επαναφέρει τη σωστή υγρασία και τη χαμένη λάμψη.

Το «κλειδί» βρίσκεται στις υφασμάτινες μάσκες προσώπου. Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου είναι το beauty item που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Οι sheet masks διαθέτουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, όπως ενυδάτωση, ανακούφιση, θρέψη και λάμψη.

Είναι πού εύκολες στη χρήση, καθώς εφαρμόζονται και αφαιρούνται αμέσως με μία μόνο κίνηση. Αποτελούν την πιο γρήγορη λύση για το κουρασμένο δέρμα. Επιπλέον, δεν πιάνουν καθόλου χώρου και θεωρούνται ιδανικές για οποιοδήποτε ταξίδι.

Ενυδατική προσώπου: 7 κρέμες για να «ξεδιψάσει» το δέρμα σου τώρα το καλοκαίρι

Στην αγορά υπάρχουν υφασμάτινες μάσκες προσώπου που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας. Για παράδειγμα, οι μάσκες προσώπου με βιταμίνη C, αναζωογονούν και φωτίζουν την επιδερμίδα, ενώ μειώνουν αισθητά τα σημάδια κούρασης. Ενώ οι υφασμάτινες μάσκες με υαλουρονικό οξύ ενυδατώνουν αμέσως την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη σωστή υγρασία της.

8 fresh αρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και «μυρίζουν καλοκαίρι»

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αποτελεσματικές και πλούσιες σε ευεργετικά συστατικά υφασμάτινες μάσκες προσώπου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα δεις το πρόσωπό σου στο καθρέφτη να λάμπει! Ρίξε μία ματιά...

7 υφασμάτινες μάσκες προσώπου για extra λάμψη & ενυδάτωση

Θες να μυρίζει το άρωμα σου όλη την ώρα; 4 tips που θα είναι σαν να ψεκάστηκες μόλις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης