Η Φαίη Σκορδά «αποχαιρέτησε» τα μακριά μαλλιά της! Το νέο look μέσα από το teaser της νέας εκπομπής

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους θεωρούνται πάρα πολύ κολακευτικά, καθώς ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε σχήμα προσώπου.

Μην πανικοβάλλεσαι! Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα... Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες για τη νέα σεζόν, από Σεπτέμβρη. Ο Σεπτέμβριος, είναι μήνας αλλαγών και νέων ξεκινημάτων. Και μιας και μιλάμε για αλλαγές... Την 1η Αυγούστου ανακοινώθηκε η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό του MEGA, ενώ εχθές, μάλιστα, παρουσιάστηκε και το teaser της νέα εκπομπής, με το όνομα «Buongiorno». Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των συνεργατών της.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά, η mega-λη επιστροφή και η φήμη για Μικρούτσικο

Στο teaser, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, εμφανίζεται με ένα μαύρο μάξι φόρεμα και με μπλε λουστρίνι γόβες. Αυτό όμως, που μας έκανε εντύπωση στην εμφάνιση της Φαίης, ήταν τα μαλλιά της. Η Φαίη, φαίνεται ότι «αποχαιρέτησε» τα μακριά μαλλιά της! Το νέο look της κυμαίνεται μέχρι το ύψος των ώμων. Πρόκειται, για ένα κούρεμα μεσαίου μήκους με έντονα layers. Τα έντονα και διαφορετικά επίπεδα πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο με τέτοιον τρόπο που αγκαλιάζουν και κολακεύουν τα χαρακτηριστικά της.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες

@fayskorda

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους θεωρούνται πάρα πολύ κολακευτικά, καθώς ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε σχήμα προσώπου. Ουσιαστικά, είναι ένα μακρύ καρέ με layers. Τα layers θεωρούνται ιδανική επιλογή για τις κοπέλες που έχουν λεπτή τρίχα και θέλουν ένα κούρεμα που θα τους χαρίσεις έξτρα όγκο.

Η Φαίη με μακριά μαλλιά:

Αν είσαι λάτρης του bob cut -ίσως- το κούρεμα της Φαίης, είναι το πρώτο βήμα για να πάρεις τη μεγάλη απόφαση! Μήπως βρήκες το look με το οποίο θα φρεσκάρεις την εμφάνισή σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές σου;

Δες παρακάτω το teaser, της νέας εκπομπής «Buongiorno» του MEGA, με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά.

Η νέα φωτογράφιση της Rihanna στο «Perfect» μας χάρισε έμπνευση για το πιο chic χτένισμα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης