Bubble αλογοουρές, updos και wet looks που μπορείς να κάνεις μόνη σου αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Ευαγγελία Αλπίδου
Bubble αλογοουρές, updos και wet looks που μπορείς να κάνεις μόνη σου αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Αφού πιάσεις τον κότσο ψηλά στο κεφάλι, «χάλασέ» τον με τα δάχτυλά σου και ψέκασε λίγη από τη λακ. Δες παρακάτω όλα τα βήματα...

Η αλήθεια είναι ότι οι γάμοι του Σεπτεμβρίου είναι οι αγαπημένοι μου. Και αυτό γιατί οι θερμοκρασίες είναι ιδανικές στο να παραμένει το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας στη θέση τους.

Κάπως έτσι, λοιπόν, αποφάσισα σήμερα να ετοιμάσω ένα άρθρο με τρία εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου αυτή την εποχή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να περάσουμε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, προσπαθώντας να τιθασεύσουμε τα μαλλιά μας... Τα παρακάτω hairstyles μπορείς να τα πετύχεις σε μόλις 10 λεπτά. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Smokey μάτια και sleek κότσος: Η Βαλαβάνη με τέλειο bridal look έκανε την ανατροπή στη δεξίωση

3 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ως καλεσμένη σε γάμο

Wet look

Bendana-HC-clp-S25-010.jpg

Το wet look είναι το χτένισμα που χαρίζει στα μαλλιά αυτό το βρεγμένο εφέ σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Είναι εύκολο, γρήγορο και ιδανικό για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Ξεκινάς το styling σε νωπά μαλλιά, τοποθετώντας αρκετή ποσότητα hair oil στη ρίζα και τα μήκη των μαλλιών σου καθώς τα χτενίζεις προς τα πίσω ή αναλόγως τη φορά που θες. Στη συνέχεια, εφαρμόζεις στα μήκη και τις άκρες αρκετή ποσότητα αφρό και «κλειδώνεις» το αποτέλεσμα με λίγη λακ. Μην το παρακάνεις με τη λακ! Θέλουμε ένα ανάλαφρο χτένισμα και όχι «κοκαλωμένες» άκρες.

Extra tip: Χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του ντους μία μάσκα μαλλιών για να διατηρήσεις την τρίχα λεία και λαμπερή χωρίς να φριζάρει.

Updos

wedding-hair-bensmith.jpg

@bensmith

Ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος είναι κομψός, ταιριάζει σε όλες και μπορεί να γίνει σε χρόνο ρεκόρ. Για αρχή, πρέπει να προετοιμάσεις τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του ντους με ένα ενυδατικό σαμπουάν και conditioner. Έπειτα, προτείνω να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά για να αποκτήσουν οι άκρες τη φυσική τους καμπύλη. Στη συνέχεια, αφού πιάσεις τον κότσο ψηλά στο κεφάλι, «χάλασέ» τον με τα δάχτυλά σου και ψέκασε λίγη από τη λακ. Άσε τις τούφες να πλαισιώσουν το πρόσωπο σου και... είσαι έτοιμη!

7 αρώματα που μυρίζουν ζεστασιά για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου - Θα πάθεις εμμονή!

Bubble αλογοουρές

Copenhagen-str-S25-0675-(1).jpg

Τα βήματα για να αποκτήσεις bubble ponytail είναι απλά. Για extra όγκο στη ρίζα, ψέκασε τα μαλλιά σου με dry shampoo και ανακάτεψε τα ελαφρώς με τα δάχτυλά σου. Με ένα λαστιχάκι πιάσε τα μαλλιά σου μία ψηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, κρέπαρε λίγο τα μαλλιά (ώστε να δημιουργήσεις όγκο) και αφού δημιουργήσεις ένα μικρό bubble πιάσε το με ένα λαστιχάκι. Συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο και φτιάξε περισσότερα bubbles μέχρι να ολοκληρώσεις την ponytail.

Extra tip: Επίλεξε διάφανα λαστιχάκια, ώστε να μη φαίνονται και να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό το bubble ponytail.

Enjoy Queen!

Αφέλειες, έντονα layers και bob cuts είναι τα hot κουρέματα που θα δούμε φέτος το φθινόπωρο