Η Hailey Bieber έκανε το manicure που έχει το χρώμα της «αλμυρής καραμέλας» -5 σχέδια για έμπνευση

Ευαγγελία Αλπίδου

@haileybieber

Είναι διακριτικό και κομψό, γι' αυτό θεωρείται ιδανική επιλογή για όσες αγαπούν το μινιμαλιστικό στιλ και θέλουν έναν απαλό τόνο χωρίς υπερβολές.

Ως beauty addicts, ψάχνουμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τάσεις που επικρατούν κάθε εποχή στο manicure. Ένα από τα account στο Instagram που αποτελεί για εμάς, αλλά και για όλες τις beauty lovers πηγή έμπνευσης, είναι το προφίλ της αγαπημένης Hailey Bieber.

Η Hailey Bieber, είναι ένα πραγματικό beauty icon! Αν το καλοσκεφτείς, ό,τι κι αν ανεβάσει γίνεται αμέσως viral. Οι τάσεις που έχει δημιουργήσει είναι εμπνευσμένες από μία μινιμαλιστική και clean girl αισθητική που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν. Το glazed donut skin με το λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα και το strawberry makeup με τα κατακόκκινα ζυγωματικά είναι μερικά από τα beauty trends που και εμείς -το beauty department του Queen- αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ready for fall over there!

@nailsbyzola

Αυτή τη φορά, έρχεται να μας συστήσει ένα νέο nail trend, που έχει το χρώμα της «αλμυρής καραμέλας». Πρόκειται, για ένα γλυκό, καφέ μανικιούρ που χαρίζει ζεστασιά στα άκρα. Είναι ένα ευέλικτο χρώμα που ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και στις πιο σκούρες επιδερμίδες. Είναι διακριτικό και κομψό, γι' αυτό θεωρείται ιδανική επιλογή για όσες αγαπούν το μινιμαλιστικό στιλ και θέλουν έναν απαλό τόνο χωρίς υπερβολές.

@nailsbyzola

Πίσω από το salted caramel mani βρίσκεται η nail artist, Zola Ganzorigt. Το σχήμα στο manicure που επιλέγει πάντα για την αγαπημένη Hailey Bieber είναι τα μακριά και οβάλ νύχια καθώς κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται ultra λεπτά και κομψά.

Αν θες να υιοθετήσεις κι εσύ το καραμελένιο βερνίκι στο μανικιούρ σου, ρίξε μία ματιά στις παρακάτω επιλογές που έχουμε ετοιμάσει για εσένα... Enjoy Queen!

Χακί, rosy blush και silver είναι οι τάσεις στο manicure σύμφωνα με τη nail expert της Megan Fox

5 nails arts στο χρώμα της αλμυρής καραμέλας

@rsbnails

Αντικατέστησε την κλασική λευκή γραμμή του γαλλικού με μια γλυκιά καφέ απόχρωση. Το νέο french manicure έχει χρώμα καφέ!

@overglowedit

Δημιούργησε στο manicure σου abstract σχέδια και κάνε τα άκρα σου να κλέψουν τις εντυπώσεις.

@disseynails

Αυτή η ζεστή απόχρωση θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση στο manicure σου αυτή την εποχή.

@phoebesummernails

Επίλεξε ένα καφέ βερνίκι με glitter και χάρισε στα άκρα σου extra λάμψη.

@ruben.wren

Αυτή η γλυκιά απόχρωση θα κάνει το μανικιούρ σου να δείχνει απίστευτα λαχταριστό. Οι καφέ αποχρώσεις αναδεικνύουν τέλεια τα κοντά νύχια.

Τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά! 5 hot επιλογές, από το honey blonde μέχρι το pearl white

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης