Hair routine alert: Το νέο Dyson Nural είναι γεγονός

Hair routine alert: Το νέο Dyson Nural είναι γεγονός

Για εμάς που αναζητάμε τον τρόπο για να αποκτήσουμε το dream styling, ο δρόμος είναι ένας και ακούει στο όνομα Dyson HD16 Supersonic NuralTM.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο με μία παραδοχή: Τα μαλλιά είναι η… κορνίζα του προσώπου μας και η φροντίδα τους αποτελεί σημαντική υπόθεση για όλες. Για αυτό, το styling που τους δίνουμε θέλουμε να είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε και ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας σε αυτό, δεν μπορεί παρά να είναι το essential item που βρίσκεται στο σπίτι κάθε γυναίκας. Ο λόγος για το… σεσουάρ.

Καλά διάβασες, λοιπόν, το σεσουάρ είναι το key item που καθορίζει τα πάντα γύρω από τα μαλλιά και ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που η αγορά του μοιάζει με «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες. Βλέπεις, οι επιλογές είναι πολλές και οι ανάγκες καθεμίας είναι διαφορετικές. Και επειδή δεν μπορούμε να σε αφήσουμε μόνη με ένα τόσο tricky task, ψάξαμε και σου βρήκαμε το top σεσουάρ που θα σου χαρίσει το styling που ονειρεύεσαι. Για αυτό, συνέχισε να διαβάζεις και…thank us later!

Το σεσουάρ-«όπλο» κατά των bad hair days

Για εμάς, λοιπόν, που αναζητάμε τον τρόπο για να αποκτήσουμε το dream styling, ο δρόμος είναι ένας και ακούει στο όνομα Dyson HD16 Supersonic NuralTM. Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή για όλους τους τύπους μαλλιών και το επιβεβαιώνουμε, δηλώνοντας υπερήφανες fans του. Ξέρεις, ως beauty lovers, έχουμε υψηλές απαιτήσεις και έχουμε επίγνωση του τι ακριβώς ζητάμε. Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, αυτό που θέλουμε είναι ένα ποιοτικό προϊόν που να προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ μεγάλου εύρους δυνατοτήτων και προστασίας. Και το σεσουάρ της Dyson βάζει «τσεκ» σε όλα αυτά.

image003.jpg

Τώρα, θα μας πεις πως μοιάζει too good to be true -και λογικό- αλλά εμείς θα σου απαντήσουμε πως it is true και μάλιστα, αν το δοκιμάσεις και εσύ, δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Σου υποσχόμαστε πως το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει και, αν ακολουθήσεις τα δικά μας χνάρια, είμαστε σίγουρες πως δεν θα το ξανά αφήσεις από τα χέρια σου και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί.

image005.jpg

Προστασία και ταχύτητα δια χειρός… Dyson

Δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία και θα λήξουμε το suspense, λέγοντας σου πως το χαρακτηριστικό-«κλειδί» του Dyson HD16 Supersonic NuralTM είναι η πρόσθετη νοημοσύνη που διαθέτει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι προσαρμόζεται αυτόματα, στοχεύοντας στη λάμψη των μαλλιών και την πολύπλευρη προστασία του τριχωτού. Και για να «πιάσεις» το νόημα λίγο καλύτερα, να σου πούμε πως το στέγνωμα των μαλλιών γίνεται πιο γρήγορο και «θωρακισμένο» κατά της φθοράς, χάρη στο ψηφιακό μοτέρ Hyperdymium™, την τεχνολογία Air Multiplier™, καθώς και τον έξυπνο αισθητήρα θερμότητας. Το πρώτο επιτρέπει την περιστροφή έως και 110.000rpm για γρήγορο στέγνωμα και styling με ακρίβεια, το δεύτερο παράγει αέρα ελεγχόμενης πίεσης και το τελευταίο, ελέγχει τη θερμοκρασία πάνω από 40 φορές το δευτερόλεπτο, προκειμένου να αποτρέψει υψηλότερες θερμοκρασίες και φθορά της τρίχας.

image007.jpg

Καλά όλα αυτά, αλλά αυτό που θα σε εκπλήξει ακόμα παραπάνω είναι πως διαθέτει ακόμα τρεις αισθητήρες που «διαβάζουν» τις ανάγκες των μαλλιών, προσφέροντάς τους επιπλέον προστασία. Συγκεκριμένα, με τον αισθητήρα απόστασης προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία, ώστε να πετύχει τη φυσική λάμψη και να βοηθήσει στην προστασία του τριχωτού. Με τον αισθητήρα αναγνώρισης εξαρτημάτων, μπορεί και αναγνωρίζει αυτόματα κάθε εξάρτημα, ενώ συγχρόνως προσαρμόζεται αυτόματα στις προτιμήσεις σου. Τέλος, ο αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης αναγνωρίζει πότε διακόπτεις το styling και μειώνει τον περιττό θόρυβο.

image009.jpg

Δυνατότητες για όλα τα γούστα

Φυσικά, μπορείς και εσύ η ίδια να δεις τη θερμοκρασία του αέρα, κοιτώντας τη φωτιζόμενη κάψουλα που αλλάζει χρώμα από ψυχρό μπλε σε έντονο κόκκινο. Όσον αφορά στις πιο πρακτικές λεπτομέρειες, η ισχύς που διαθέτει το σεσουάρ είναι 1600 W, με τρεις ταχύτητες και τέσσερα επίπεδα θερμοκρασιών, 28°C, 60°C, 80°C, 100°C και το φίλτρο είναι πλενόμενο και αποσπώμενο για εύκολο καθαρισμό.

image011.jpg

Επιπλέον, τη συσκευή συνοδεύουν και πέντε έξυπνα μαγνητικά εξαρτήματα. Ξεκίνα, λοιπόν, να μετράς: Δύο στόμια, το ένα με φαρδιά, λεπτή ροή αέρα για ακρίβεια και το άλλο για απαλό στέγνωμα, μία νέα φυσούνα Wave+Curl με λειτουργία θόλου και φυσούνας, για όγκο και καλοσχηματισμένες φυσικές μπούκλες, μία χτένα με φαρδιά δόντια και ένα εξάρτημα Flyaway για λείο, απαλό αποτέλεσμα, χωρίς φριζάρισμα. Με όλες αυτές τις δυνατότητες, πώς να μην έχεις το τέλειο αποτέλεσμα;

image014.jpg

Το σεσουάρ μαλλιών, λοιπόν, είναι το βασικότερο προϊόν για το hair routine μας και άνετα θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε «αρχιτέκτονα» των μαλλιών. Για αυτό, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε μία επιλογή που θα εμπιστεύεσαι και θα σου εγγυάται ένα αντάξιο αποτέλεσμα. Εσύ ακόμα να απευθυνθείς στο Dyson HD16 Supersonic NuralTM;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor.

DPG Network