Έκοψα τα μαλλιά μου αφέλειες! Όλα τα tips και πώς να υιοθετήσεις κι εσύ το «french bob»

Ευαγγελία Αλπίδου

@evangelie_alp

Αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις τις see through αφέλειες πρέπει να γνωρίζεις εξαρχής, ότι οι επισκέψεις σου στο κομμωτήριο, για να διατηρήσεις το μήκος τους θα είναι είναι τακτικές, τουλάχιστον 1 με 2 φορές τον μήνα.

Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω το κοντό καρέ. Νομίζω, μπορεί να το καταλάβει κανείς, από το γεγονός ότι το έχω υιοθετήσει στην εμφάνισή μου τα τελευταία 6 χρόνια. -Ναι, μπορεί τα μακριά και λαμπερά μαλλιά να είναι από μόνα τους εντυπωσιακά, αλλά δεν είχα ποτέ τον χρόνο και το κουράγιο να τους προσφέρω την περιποίηση που χρειάζονται, για να έχουν πάντα μία υγιή όψη. Έτσι, τα κοντά μαλλιά μου λύσανε τα χέρια!

Το κοντό καρέ δεν θέλει κάποιο περίτεχνο hairstyle. Είναι από μόνο του ultra κομψό και διαχρονικό. Με ελάχιστα αξεσουάρ δηλαδή, όπως hair clips ή υφασμάτινες κορδέλες μπορείς να χαρίσεις ένα leve up στο συνολικό στιλ σου. Όλα καλά μέχρι εδώ; Ας έρθουμε στο θέμα μας τώρα... Τις τελευταίες μέρες και μιας και βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, με έπιασε μία έντονη επιθυμία να κάνω μία αλλαγή στα μαλλιά μου. Και ναι... Έκοψα τα μαλλιά μου αφέλειες!

Έκοψα τα μαλλιά μου μακριές see through αφέλειες

@evangelie_alp

Υιοθέτησα το κούρεμα των french girls! Για να καταλάβεις στο γραφείο μου έλεγαν όλοι χιουμουριστικά «Πώς πέρασες στο Παρίσι;» καθώς πλέον μοιάζω με μικρή γαλλιδούλα, ή τουλάχιστον έτσι θα ήθελα... Το νέο μου look το έχω λατρέψει, γιατί χαρίζει μία αβίαστη κομψότητα στα μαλλιά μου. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξα μακριές «see through» αφέλειες καθώς είναι πιο ανεπιτήδευτες από τις κλασικές και προσδίδουν μία πιο cool πινελιά στο στιλ μου.

Οι see through αφέλειες επιτρέπουν στο μέτωπο να φαίνεται καθώς είναι πιο αραιές από τις κλασικές. Επιπλέον, τα κενά κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται ανάλαφρα, χαρίζοντας extra κίνηση στην εμφάνιση.

Before

@evangelie_alp

Πώς κάνω styling στις αφέλειες

Το μεγάλο ερώτημα τώρα...Πώς κάνω styling στις αφέλειες; Δεν θα σου πω ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι οι αφέλειες απαιτούν συντήρηση. Δηλαδή, αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις τις see through αφέλειες πρέπει να γνωρίζεις εξαρχής, ότι οι επισκέψεις σου στο κομμωτήριο, για να διατηρήσεις το μήκος τους θα είναι είναι τακτικές, τουλάχιστον 1 με 2 φορές τον μήνα.

Τα δικά μου μαλλιά μου είναι σπαστά. Όταν δεν είχα τις αφέλειες συνήθιζα να τα ισιώνω με το πιστολάκι, πλέον όμως μου αρέσει να τα αφήνω στη φυσική wavy μορφή και να δημιουργώ extra κυματιστές τούφες (με την πρέσα), χαρίζοντας edgy look στην εμφάνισή μου. Για να στιλιζάρω τις αφέλειες, χρησιμοποιώ μόνο το σεσουάρ και μία χτένα. Ρίχνω τον αέρα από επάνω στις αφέλειες και παράλληλα τις χτενίζω ευθεία, αριστερά και δεξιά για να κάθονται το ίδιο από όποια μεριά κι αν πλαισιώσουν το πρόσωπό μου.

@evangelie_alp

Δες στην παρακάτω gallery τους καλύτερους αφρούς:

Τέλος, για να κλειδώσω τις wavy, ανάλαφρες άκρες των μαλλιών μου προσθέτω με τα δάχτυλά μου λίγο αφρό και...Voila!

Η αλήθεια είναι ότι το beauty inspo μου για το συγκεκριμένο hairstyle είναι η influencer, Taylor LaShae.

Εσύ τι λες; Θα υιοθετούσες ποτέ τις αφέλειες στην εμφάνισή σου;

5 stylish χτενίσματα που επιλέγουν τα Scandi girls με τα φθινοπωρινά outfits -Γίνονται σε χρόνο dt

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης