Αυτοί οι οροί φωτίζουν, συσφίγγουν το δέρμα και μειώνουν τις ρυτίδες -Θα «εθιστείς» όπως εμείς!

Ευαγγελία Αλπίδου

@matildadjerf

Βλέπεις, οι οροί είναι λεπτόρρευστοι και μπορούν και διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να αναπληρώνουν αμέσως τα επίπεδα υγρασίας, «γεμίζοντας» γραμμές & ρυτίδες και επαναφέροντας την πυκνότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος.

Ξαφνικά, βλέπεις στον καθρέφτη τα πρώτα σημάδια γήρανσης ή οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες φαίνονται αρκετά πιο έντονες τις τελευταίες μέρες. Τι κάνεις; Όχι, δεν ουρλιάζεις! So what? Αυτή είναι η φυσική ροή όλων των πραγμάτων. Γι' αυτό είναι σημαντικό, να αποδεχθείς τον εαυτό σου και να τον αγαπάς όπως είναι.

Ωστόσο, δεν είπαμε να μην κάνεις και τίποτα... Αν θες κάτι πολύ δραστικό -σε αυτήν τη φάση- μπορείς να επενδύσεις σε ένα serum αντιγήρανσης. Το serum θα απαλύνει σιγά-σιγά τις ρυτίδες και θα τις… εξαφανίσει. Βλέπεις, οι οροί είναι λεπτόρρευστοι και μπορούν και διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να αναπληρώνουν αμέσως τα επίπεδα υγρασίας, «γεμίζοντας» γραμμές & ρυτίδες και επαναφέροντας την πυκνότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος.

Τα συστατικά των ορών φτάνουν στα πιο βαθιά στρώματα, άρα η δράση τους γίνεται πιο άμεσα, συγκριτικά με τα υπόλοιπα skincare προϊόντα. Ναι, ακόμα και από τις ενυδατικές κρέμες!

Concealer ή foundation: Ποιο πρέπει να εφαρμόζεται πρώτο στο μακιγιάζ;

«Αντίο» ρυτίδες!

Μην ανησυχείς, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα serum που βρήκαμε για εσένα, στην αγορά. Είναι οροί προσώπου με συστατικά, όπως η ρετινόλη και τα πεπτίδια τα οποία καταπολεμούν και τα πιο επίμονα σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα μπορούν να εξαφανίσουν και τις πιο βαθιές ρυτίδες που έχει το πρόσωπό σου.

Editor's tips: Καλό είναι πάντα να συνδυάζεις το serum σου με την κρέμα προσώπου για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Μη χρησιμοποιήσεις μόνο του το serum, χωρίς καμία κρέμα συνδυαστικά, γιατί τότε είναι πολύ πιθανό η επιδερμίδα σου να αφυδατωθεί.

Είμαστε σίγουρες ότι με τους παρακάτω ορούς θα «εθιστείς»

LANCÔME, RENERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

LANCASTER, GOLDEN LIFT TIGHTENING SERUM

KORRES ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΌΓΚΟΥ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

APIVITA, BEE RADIANT SERUM PEONY

LA ROCHE-POSAY, RETINOL B3 SERUM

AHAVA, OSMOTER CRYSTAL FACIAL SERUM

VICHY, LIFTACTIV SUPREME H.A EPIDERMIC FILLER

Σπυράκια στα χείλη; Γιατί εμφανίζονται και πώς μπορείς να απαλλαγείς μια για πάντα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης