Η αντιγήρανση και η λάμψη ακούει στο όνομα clinéa Reset n’ Glow

Η αντιγήρανση και η λάμψη ακούει στο όνομα clinéa Reset n’ Glow

Η κρέμα προσώπου που δεν θα βγει ποτέ από το νεσεσέρ σου!

Καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στον Αύγουστο, ένα είναι σίγουρο: Η προετοιμασία για τις μέρες που θα χαλαρώνεις ανέμελη στην ξαπλώστρα, κάτω από τον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο, πίνοντας cocktails με τις φίλες σου και απολαμβάνοντας τη ζωή, έχει ξεκινήσει. Οπότε το μόνο που μένει τώρα, είναι να περιμένεις στωικά να περάσουν οι μέρες, μέχρι να βγεις -επιτέλους- στην καλοκαιρινή σου άδεια και να πάρεις το καράβι από Πειραιά με προορισμό το αγαπημένο σου νησί.

Η μήπως δεν μένει μόνο αυτό; Έχεις φροντίσει ώστε η επιδερμίδα σου να είναι καλά ενυδατωμένη και λαμπερή, ώστε να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις διακοπές σου και όχι μόνο; Εάν όχι, σου έχουμε βρει τον απόλυτο «σύμμαχο». Πρόκειται για την clinéa, Reset n’ Glow, την πιο δροσερή κρέμα προσώπου με την πιο απολαυστική sorbet υφή και φυσικά τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Χαρίζει:

  • Άμεση ενυδάτωση που διαρκεί ως 48h*
  • Μείωση των σκούρων κηλίδων και των ρυτίδων 80%**
  • Επαναφορά της λάμψης στο δέρμα 92%**
  • Βελτίωση της ελαστικότητας 88%**
Picture2.jpg

Η κρέμα προσώπου που δεν θα βγει ποτέ από το νεσεσέρ σου

Στο σημείο αυτό, θέλουμε να κλείσεις τα μάτια και να φανταστείς το εξής σκηνικό: Ξυπνάς το πρωί είτε στην πολύβουη πόλη είτε σε ένα γραφικό νησί. Κάνεις τον καθαρισμό σου και εφαρμόζεις την Reset n’ Glow σε πρόσωπο και λαιμό. Αμέσως, θα νιώσεις ένα αίσθημα δροσιάς να σε κατακλύζει σα να σε χαϊδεύει το πιο ανάλαφρο αεράκι.

Extra tip: Διατήρησέ τη στο ψυγείο για αίσθηση δροσιάς στο maximum!

Τα συστατικά που θα σε κάνουν να λάμψεις

Αν ακόμα αναρωτιέσαι πως η Reset n’ Glow, μπορεί να αποτελέσει τον απόλυτο «σύμμαχο» για extra ενυδάτωση και λάμψη, τότε μάλλον δεν έχεις «γνωρίσει» τα ευεργετικά συστατικά της, δηλαδή το σύμπλοκο 4 Balance Boosters, το σύμπλοκο νιασιναμίδης και τα superberries. Αυτή είναι η «μυστική» συνταγή της αγαπημένη μας sorbet κρέμας προσώπου και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε.

Picture3.jpg

Αρχικά, το σύμπλοκο 4 Balance Boosters-«πρωταγωνιστής» σε όλα τα προϊόντα clinéa- προστατεύει τους τέσσερις πυλώνες ισορροπίας του δέρματός, δηλαδή το μικροβίωμα, το pH, τον δερματικό φραγμό και την υγιή κυτταρική επικοινωνία, χαρίζοντάς σου ένα υγιές δέρμα. Αυτό το πετυχαίνει χάρη στη βιο-ινουλίνη από μπλε αγαύη, το υαλουρονικό οξύ και το εκχύλισμα κομπούχα που περιέχει. Η καινοτόμα σύνθεση της Reset n’ Glow συμπληρώνεται με 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης, που εξισορροπεί τον ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας και βελτιώνει την ελαστικότητά της, συντονίζοντάς σε σε ένα πιο… φωτεινό και απαλλαγμένο από ρυτίδες vibe. Τέλος, τα superberries -ένα σύμπλοκο με acai, bearberry & cranberry- ξεχειλίζουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα, αποκαθιστώντας έτσι τη νεανική όψη του δέρματος και αναδεικνύοντας την πιο λαμπερή εκδοχή σου.

Picture4.jpg

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Δώσε τώρα στην επιδερμίδα σου αυτό που χρειάζεται και δες τη να γεμίζει ξανά ενέργεια και λάμψη. Το μοναδικό skincare προϊόν που χρειάζεσαι για να ακτινοβολείς ακούει στο όνομα clinéa, Reset n’ Glow. Και μην ανησυχείς αν την τελειώσεις γρήγορα, γιατί με τις επαναγεμιζόμενες συσκευασίες clinéa, η αγαπημένη σου κρέμα, είναι σχεδιασμένη να γεμίζει ξανά και ξανά με ανταλλακτική κάψουλα, που είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Κάνε το test και συμπλήρωσε την ιδανική clinéa ρουτίνα σου γι’ αυτό το καλοκαίρι με ένα κλικ στο clineacosmetics.com/el/find-your-routine.

*Θετικό αποτέλεσμα σε κλινική αξιλόγηση, 10 γυναίκες **Αυτοαξιλόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 26 γυναίκες