Η Ingrid Andress λέει ότι θα πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά την «εκτέλεση» του εθνικού ύμνου

Ανθή Μιμηγιάννη
Η Ingrid Andress λέει ότι θα πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά την «εκτέλεση» του εθνικού ύμνου
NASHVILLE, TENNESSEE - JUNE 08: Ingrid Andress performs onstage during day three of CMA Fest 2024 at the Chevy Riverfront stage on June 08, 2024 in Nashville, Tennessee. (Photo by Danielle Del Valle/Getty Images) Invision

Η απόφαση της 33χρονης να μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της με το αλκοόλ και να αναζητήσει βοήθεια θεωρείται από πολλούς ως μια γενναία κίνηση που μπορεί να εμπνεύσει και άλλους να αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα.

Η Ingrid Andress, μια από τις πιο υποσχόμενες φωνές της country μουσικής, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους. Και το σκηνικό η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά άβολο. Όσο για το τι έγινε; Η εμφάνισή της στο MLB Home Run Derby στις 15 Ιουλίου 2023, όπου ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, δέχθηκε σκληρή κριτική λόγω της αστάθειας της φωνής της.

Η φάλτσα ερμηνεία προκάλεσε διάφορα συναισθήματα αλλά και γέλιο στους παίκτες του μπέιζμπολ που δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Η ερμηνεία του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ από την Ingrid Andress στο Home Run Derby 2024 εκτός από viral δέχθηκε και έντονη κριτική και αρνητικά σχόλια. Οι περισσότεροι σχολιαστές στα social media χαρακτήρισαν την απόδοσή της ως μια από τις χειρότερες στην ιστορία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την αμφιλεγόμενη ερμηνεία της Fergie το 2018 στον αγώνα All-Star του NBA.

Untitled.png

Η δημόσια συγνώμη

Η 33χρονη, με μια κίνηση που απαιτεί τεράστιο θάρρος και ειλικρίνεια, παραδέχτηκε την επόμενη μέρα ότι ήταν μεθυσμένη κατά τη διάρκεια της εμφάνισης. Ανακοίνωσε επίσης την απόφασή της να αναζητήσει βοήθεια και να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

«Αυτή δεν ήμουν εγώ χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την MLB, όλους τους θαυμαστές και αυτή τη χώρα που αγαπώ τόσο πολύ για αυτή την ερμηνεία», έγραψε ανάμεσα σε άλλα στη δήλωση που αναρτήθηκε σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει.

Ευτυχώς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα περισσότερα σχόλια ήταν υποστηρικτικά προς την απόφασή της να αναζητήσει θεραπεία, αν και υπήρχαν βέβαια πολλοί άνθρωποι που εξακολουθούσαν να είναι θυμωμένοι που δεν σεβάστηκε την Αμερική (;) ή ισχυρίζονταν ότι έβρισκε δικαιολογίες.

Ένα ισχυρό μήνυμα

Η ιστορία της Andress είναι ένα ισχυρό παράδειγμα για όλους μας. Μας υπενθυμίζει ότι ακόμη και οι πιο ταλαντούχοι και επιτυχημένοι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και να κάνουν λάθη. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πώς αντιμετωπίζουμε αυτές τις δυσκολίες.

Η Andress επέλεξε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της κατάματα. Δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί ή να κρυφτεί. Αντίθετα, μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα της με το αλκοόλ και αναζήτησε βοήθεια.

Η ειλικρινής της εξομολόγηση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με πολλούς θαυμαστές της να εκφράζουν την ανησυχία τους και να της στέλνουν μηνύματα υποστήριξης.

Η ειλικρίνειά της και η αποφασιστικότητά της να βελτιώσει τη ζωή της είναι πηγή έμπνευσης. Δείχνει σε όλους μας ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε να ζητήσουμε βοήθεια όταν τη χρειαζόμαστε και ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε μια νέα αρχή.

2023 Lollapalooza Music Festival - Day Four
Ingrid Andress performs on day four of the Lollapalooza Music Festival on Sunday, Aug. 6, 2023, at Grant Park in Chicago. (Photo by Amy Harris/Invision/AP)Invision

Η ιστορία της Andress είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι η ψυχική υγεία είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική υγεία. Όλοι μας αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στη ζωή μας και είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Γεννημένη στις 21 Σεπτεμβρίου 1991 στο Southfield του Μίσιγκαν, έγινε γνωστή με το τραγούδι More Hearts Than Mine το 2019, το οποίο έφτασε στο νούμερο 30 του Billboard Hot 100. Έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ: Lady Like (2020) και Good Person (2022) ενώ έχει γράψει τραγούδια και για άλλους καλλιτέχνες, όπως το Boys για την Charli XCX. Ανάμεσα σε αρκετές διακρίσεις, έχει προταθεί για 4 βραβεία Grammy.

Χωρίς αμφιβολία, η ιστορία της είναι μια υπενθύμιση ότι όλοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας και να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτές.