Η πιο εύστοχη ατάκα του Jude Law αφορά το πιο επικίνδυνο ζώο αυτή τη στιγμή και έγινε viral ήδη!

Η πιο εύστοχη ατάκα του Jude Law αφορά το πιο επικίνδυνο ζώο αυτή τη στιγμή και έγινε viral ήδη!
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Για τον Jude Law, το πιο τρομακτικό ζώο δυστυχώς δεν έχει εξαφανιστεί και το αγαπημένο του «σάντουιτς» αφορά καθαρά και μόνο την οικογένειά του.

Κοντεύει τα 52 χρόνια, κάθε έτος που περνάει γίνεται όλο και πιο όμορφος - εσωτερικά και εξωτερικά - και ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα σε κάθε του συνέντευξη. Ο Jude Law είναι ο παντοτινός γόης που «καίει» καρδιές εντός και εκτός Hollywood και επιτέλους λέει αυτό που χρειαζόμασταν να ακούσουμε.

Πριν τρεις μήνες ήταν καλεσμένος στο «The Late Show» με τον Stephen Colbert και παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη. Σήμερα γίνεται viral στα social media για έναν και μόνο λόγο.

Για τον Jude Law, το πιο τρομακτικό ζώο δυστυχώς δεν έχει εξαφανιστεί

Ετοιμόλογος και αποστομωτικός, ο ηθοποιός συμμετείχε στο παιχνίδι ερωτήσεων του παρουσιαστή και έδωσε τις δικές του απαντήσεις γύρω από «το πλήρες φάσμα της ανθρώπινης εμπειρίας», όπως λέει ο Stephen Colbert.

Ύστερα από μερικές καλές απαντήσεις που έδωσε σε προηγούμενες ερωτήσεις, ο Jude Law έδωσε στον παρουσιαστή και το κοινό την πιο εύστοχη ατάκα. Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο τρομακτικό ζώο, ο Βρετανός ηθοποιός χωρίς κανέναν δισταγμό απάντησε ο «φασίστας homo sapiens», με τον παρουσιαστή να προσθέτει πως οι φασίστες «δυστυχώς δεν είναι είδος υπό εξαφάνιση πια. Έχουν επανέλθει για τα καλά».

https://www.instagram.com/reel/DAUxtpuRzQT/

Από τον Clooney στον Banderas, τον Pitt και τον Law, η ελίτ του Hollywood διδάσκει στυλ στη Βενετία

Η κάμερα «γράφει», ώρα για συνέντευξη, Law

Ο παρουσιαστής θεώρησε σωστό να προειδοποιήσει τον Jude Law, κάνοντάς του την ερώτηση «Αν συμμετάσχεις στο ερωτηματολόγιο του Colbert, θα αποκαλύψεις την ψυχή σου στον κόσμο. Θέλεις να γίνεις γνωστός;» Ο Law απάντησε «Έτσι πιστεύω».

Ποιο είναι το καλύτερο σάντουιτς;

«Ωραία, θα "κλέψω". Δεν τρώω ψωμί, οπότε το καλύτερο σάντουιτς είναι εγώ, τα παιδιά μου (στη μέση) και η γυναίκα μου (από την άλλη πλευρά). Είναι καλό σάντουιτς;»

«Ναι, αλλά ήταν κλεψιά», λέει ο Colbert.

Ποιο είναι το πιο τρομακτικό ζώο;

«Ο φασίστας homo sapiens. Σωστά;».

«Σωστά και δυστυχώς δεν είναι είδος υπό εξαφάνιση πια. Έχουν επανέλθει για τα καλά.»

Έχεις ζητήσει ποτέ το αυτόγραφο κάποιου;

«Όχι, ποτέ.»

«Ούτε από αθλητή;»

«Όχι, ο μπαμπάς μου μού είχε δώσει ένα αυτόγραφο ενός διάσημου ποδοσφαιριστή του '70, του Kevin Keegan, γιατί μόλις είχα σπάσει το πόδι μου.»

Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;

(Κάνοντας μια κίνηση με τα δάχτυλά του) «Αυτό ήταν.»

«Σβήνουν τα φώτα, δηλαδή;», ρωτάει ο παρουσιαστής με τον ηθοποιό να κάνει νεύμα πως ναι, αυτό συμβαίνει. «Να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο, παιδιά!», είπε ο Law.

Η πιο παλιά ανάμνησή σου;

«Να είμαι στο σπίτι που μεγάλωσα, στην αγκαλιά του πατέρα μου μαζί με την αδερφή μου όταν ήμουν 3, να κοιτάω έξω από το παράθυρο περιμένοντας να δω τον Άη Βασίλη.»

Μπορείς να ακούσεις μόνο ένα τραγούδι για την υπόλοιπη ζωή σου, ποιο είναι αυτό;

«Είναι ένα τραγούδι που μου θυμίζει την εποχή που γνώρισα τη γυναίκα μου, λέγεται Inner City Blues από τον Marvin Gaye. Είναι ένα πολύ απαλό και ωραίο τραγούδι, θυμίζει τις ημέρες του καλοκαιριού. Έχει και πολύ ωραίους στίχους, μιλάει για ενδιαφέροντα πράγματα.»

Περίγραψε το υπόλοιπο της ζωής σου με 5 λέξεις.

«Περισσότερο από τα ίδια, παρακαλώ», εννοώντας πως θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του όπως τη ζει τώρα.

«Συγχαρητήρια, είσαι γνωστός τώρα», κατέληξε ο Stephen Colbert.

Όλη η συνέντευξη του Jude Law στο «The Late Show»:

Ο Law viral 3 μήνες μετά τη συνέντευξή του

Το προφίλ της εκπομπής ανέβασε χθες αυτό το πολύ μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη, στο οποίο ο ηθοποιός αναφέρεται στους φασίστες και σήμερα ο Jude Law γίνεται viral στο διαδίκτυο για την αποστομωτική του απάντηση.

DPG Network