Η Meryl Streep έγινε 75 και μας έδωσε 10 λόγους να εμπνευστούμε

Η Meryl Streep έγινε 75 και μας έδωσε 10 λόγους να εμπνευστούμε

Χρόνια Πολλά  Meryl Streep!

Η Meryl Streep γιορτάζει τα 75α γενέθλιά της σήμερα 22 Ιουνίου, σηματοδοτώντας ένα ακόμη ορόσημο στη λαμπρή καριέρα της.

Η βραβευμένη με oscar ηθοποιός έχει γοητεύσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τη μαγνητική της παρουσία αλλά και την εξαιρετική υποκριτική της ικανότητα.

Γεννημένη στο Summit του New Jersey από Γερμανοαγγλίδα με ιρλανδικές ρίζες μητέρα και Γερμανοελβετό πατέρα η 75χρονη πλέον ηθοποιός, συχνά χαρακτηρίζεται ως «η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της».

Είναι η Meryl Streep και πάλι ερωτευμένη ή στην περίπτωσή της ισχύει το «μόνο φίλοι»;

Ωστόσο αυτό που την χαρακτηρίζει δεν είναι μόνο το απίστευτο υποκριτικό της ταλέντο αλλά και η στάση και η όρεξη απέναντι στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει μοιραστεί πολλές σκέψεις της που συνεχίζουν να εμπνέουν θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σκέψεις που μιλούν για την αυτοπεποίθηση, την αγάπη στον εαυτό μας αλλά και στα χρόνια που περνούν.

Προς τιμήν των 75ων γενεθλίων της λοιπόν, κάναμε μια αναδρομή στο παρελθόν με όσα έχει πει η ηθοποιός και «έχουν γράψει» στις καρδιές μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ιδού δέκα από τα πιο εμπνευσμένα αποφθέγματα της Meryl Streep που θα σε κάνουν να εμπνευστείς:

1. «Προσπαθώ να κάνω μια όσο πιο συνηθισμένη ζωή μπορώ. Δεν μπορείς να σε χαλάσει αν κάνεις το σιδέρωμα σου».

2. «Η συμβουλή μου: μην σπαταλάτε τόσο πολύ χρόνο ανησυχώντας για το δέρμα σας ή το βάρος σας. Αναπτύξτε αυτό που κάνετε, τι βάζετε στα χέρια σας στον κόσμο».

3. «Βάλτε παρωπίδες σε εκείνα τα πράγματα που συνωμοτούν για να σας κρατήσουν πίσω, ειδικά σε αυτά που έχετε στο κεφάλι σας».

4. «Πρέπει να αγκαλιάσεις το να γερνάς. Η ζωή είναι πολύτιμη και όταν έχεις χάσει πολλούς ανθρώπους, συνειδητοποιείς ότι κάθε μέρα είναι ένα δώρο.»

5. «Ξέρω ότι η ζωή είναι μικρή και είμαι μια τυχερή γυναίκα. Νομίζω ότι βρίσκεις τον δικό σου δρόμο. Έχεις τους δικούς σου κανόνες. Έχεις τη δική σου κατανόηση του εαυτού σου, και σε αυτό θα βασιστείς. Τελικά, είναι αυτό που σου φαίνεται σωστό Όχι αυτό που σου είπε κάποια ηθοποιός, αλλά η ήρεμη, μικρή φωνή.»

6. «Καθώς αρχίζει να υπάρχει λιγότερος χρόνος μπροστά σας, θέλετε να είστε ακριβώς αυτό που είστε, χωρίς να το κάνετε πιο εύκολο για όλους τους άλλους».

Η ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada» επιστρέφει στα SAG Awards 2024 με ένα reunion γεμάτο αναμνήσεις


7. «Νομίζω ότι ο εαυτός σου αναδεικνύεται πιο καθαρά με την πάροδο του χρόνου».

8. «Οι κόρες μου με βοήθησαν να σταματήσω να ανησυχώ για την εμφάνισή μου όλα αυτά τα χρόνια. Έχασα τόσα χρόνια νομίζοντας ότι δεν ήμουν αρκετά όμορφη και γιατί δεν είχα το σώμα της Jessica Lange ή τα πόδια κάποιου άλλου; Τι χάσιμο χρόνου.»

9. «Στα 48 έβγαζες από το φτυάρι έτοιμος να μπεις... Είμαι εκεί έξω για λογαριασμό όλων των παλιών πλατύνων και είμαι περήφανος που είμαι εκεί».

10. «Μου αρέσει αυτό που είμαι τώρα. Άλλοι μπορεί να μην. Είμαι άνετα. Νιώθω πιο ελεύθερος τώρα. Δεν θέλω να με απασχολεί το να μεγαλώνω.»

Από αυτά τα αποσπάσματα θυμηθήκαμε ξανά γιατί παραμένει μια αγαπημένη φιγούρα τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης.