Ένα εντυπωσιακό ορεκτικό για τις γιορτινές μέρες με χαβιάρι σολομού
Ένα εντυπωσιακό ορεκτικό για τις γιορτινές μέρες με χαβιάρι σολομού το γνωστό σε όλους μπρίκ ή αλλιώς ikura
Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ορεκτικό που γαργαλάει τον ουρανίσκο και αφήνει άριστες εντυπώσεις.Μπορείτε να το φτιάξετε με πολλές παραλλαγές με ότι έχετε εύκαιρο είτε είναι blinis , είτε κράκερς ή ακόμα και brioche. Το μπρικ, χαβιάρι σολομού είναι γνωστό στην Ιαπωνική κουζίνα και ως Ikura και δίνει μια γαργαλιστική αίσθηση στον ουρανίσκο που θα συνεπάρει άπαντες.Το έφτιαξα με όλες τις παραλλαγές και ήταν θεσπέσιο.
Θα χρειαστείτε :
Μπρίκ σολομού ( Royal sweden μπρικ σολομού άγριου (50g) - ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ )
Ψωμάκια brioche ή blinis ( Labeyrie ψωμάκια κατεψυγμένα blinis για καναπεδάκια (168g) - ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ )
Creme Fraiche President
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Λίγο λάιμ
Οδηγίες
Απλώνετε την κρέμα στο καναπεδάκι η ψωμάκι η κράκερ σε ότι επιλέξατε, βάζετε ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμα και από πάνω τα αυγά σολομού με ελάχιστο φρέσκο τριμμένο πιπέρι και μια σταγόνα λάιμ και απολαμβάνετε.
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :