Ένα εντυπωσιακό ορεκτικό για τις γιορτινές μέρες με χαβιάρι σολομού

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ένα εντυπωσιακό ορεκτικό για τις γιορτινές μέρες με χαβιάρι σολομού

Ένα εντυπωσιακό ορεκτικό για τις γιορτινές μέρες με χαβιάρι σολομού το γνωστό σε όλους μπρίκ ή αλλιώς ikura 

Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ορεκτικό που γαργαλάει τον ουρανίσκο και αφήνει άριστες εντυπώσεις.Μπορείτε να το φτιάξετε με πολλές παραλλαγές με ότι έχετε εύκαιρο είτε είναι blinis , είτε κράκερς ή ακόμα και brioche. Το μπρικ, χαβιάρι σολομού είναι γνωστό στην Ιαπωνική κουζίνα και ως Ikura και δίνει μια γαργαλιστική αίσθηση στον ουρανίσκο που θα συνεπάρει άπαντες.Το έφτιαξα με όλες τις παραλλαγές και ήταν θεσπέσιο.

Θα χρειαστείτε :


Μπρίκ σολομού ( Royal sweden μπρικ σολομού άγριου (50g) - ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ )

Ψωμάκια brioche ή blinis ( Labeyrie ψωμάκια κατεψυγμένα blinis για καναπεδάκια (168g) - ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ )

Creme Fraiche President

Φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Λίγο λάιμ


Οδηγίες

Απλώνετε την κρέμα στο καναπεδάκι η ψωμάκι η κράκερ σε ότι επιλέξατε, βάζετε ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμα και από πάνω τα αυγά σολομού με ελάχιστο φρέσκο τριμμένο πιπέρι και μια σταγόνα λάιμ και απολαμβάνετε.



Μπορείτε να με βρείτε εδώ :


www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco