Ένας χρόνος Abovo στην καρδιά της Κηφισιάς !!!
Την Τετάρτη που μας πέρασε το εστιατόριο Abovo στην Πλατεία Κεφαλαρίου έκλεισε 1 χρόνο. Μετά την χρόνια επιτυχία του Square Sushi , ο ιδιοκτήτης του Στέλιος μαζί με τον παιδικό του φίλο Νιόνιο αποφασίσανε να δημιουργήσουν ένα εστιατόριο με άριστες προδιαγραφές κάτι που να μην υπάρχει άλλο στην Ελλάδα σαν και αυτό. Και πιστεύω πως το καταφέρανε. Έχουν συνδυάσει την ποιότητα και την φινέτσα μαζί και έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο περιβάλλον χαμηλών τόνων για να απολαύσεις την υπέροχη κουζίνα του Chef Μιχάλη Νουρλόγλου. Τον χειμώνα αυτό συνεχίζει να συναρπάζει με την δύναμη της απλότητας στα φαγητά που ζωγραφίζει γατί πραγματικά είναι σαν έργα τέχνης. Πηγαίνοντας στο Abovo σου υπόσχονται γευστικές συγκινήσεις αλλά και ανατροπές αφού φαινομενικά η απλή λογική τους δεν προιδεάζει για τη μοναδική γευστική απόλαυση που ακολουθεί ως αποτέλεσμα της τεχνικής του Chef αλλά και του μοναδικού BBQ Robata Grill. Εκτός του γευσιγνωστικού ταξιδιού που θα κάνετε εκεί θα ανακαλύψετε μια τεράστια λίστα κρασιών αλλά και την υπέροχη Mixologist Μυρσίνη Σπανέλη που πραγματικά σε συνεπαίρνει με της δημιουργίες της και την αγάπη που βάζει για να καλύψει όλα τα γούστα. ( Μου έφτιαξε ένα μαγικό ρούμι με ζεστό τσάι και διάφορα μαγικά συστατικά που δεν το έχω δοκιμάσει πουθένα ποτέ). Αξίζει να πάτε σύντομα μιάς και συνδιάζει ποιότητα και τιμές υπερβολικά λογικές με την καθημερινότητα που ζούμε. Βρίσκεται στην Κολοκοτρώνη 37 στην Πλάτεια Κεφαλαρίου πάνω και για κρατήσεις 2108015325. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.abovo-restaurant.com