Τώρα μπορείς να έχεις τον ύπνο που ονειρεύεσαι πιο… προσιτά από ποτέ

Τώρα μπορείς να έχεις τον ύπνο που ονειρεύεσαι πιο… προσιτά από ποτέ

Όλα όσα «ζητάς» από το στρώμα ύπνου σου.

Αν και για εσένα δεν υπάρχει πιο ταιριαστή φράση (για να μην πούμε motto ζωής) από το «σαν το κρεβάτι σου τίποτα», πίστεψέ μας δεν είσαι παράξενη. Και αν κάποιος σε έχει αποκαλέσει έτσι, να πας και να ζητήσεις τη συγνώμη του. Διότι όλα ξεκινούν και τελειώνουν από το στρώμα ύπνου σου και αυτό αποτελεί γενική παραδοχή. Ναι, το στρώμα που έχεις επιλέξει -ή πρόκειται να επιλέξεις- για το κρεβάτι σου είναι μία επιλογή που μπορεί να σε ανταμείψει κάθε στιγμή της νύχτας αλλά και της ημέρας σου. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου κλισέ να επαναλάβουμε πως πάνω σε ένα στρώμα περνάς τη μισή ζωή σου ενώ την άλλη μισή, την περνάς σκεπτόμενη πότε θα ξαπλώσεις σε αυτό.

Ωστόσο, έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου, αν εξασφάλιζες για τον εαυτό σου αντί για τον απαραίτητο ύπνο, τον ύπνο που ονειρεύεσαι; Μάλλον «όχι» για να διαβάζεις αυτό το κείμενο. Δίνοντας, όμως, μία ευκαιρία στη νέα -και πιο προσιτή- σειρά στρωμάτων Tempur Form™ (φυσικά με την απαράμιλλη ποιότητα της Tempur®) θα αντιληφθείς αμέσως τη διαφορά.

Όλα όσα «ζητάς» από το στρώμα ύπνου σου

Φαντάσου το εξής σενάριο: Κάθεσαι στον καναπέ και κλείνουν τα μάτια σου, λίγη ώρα μετά σηκώνεσαι και «οδηγείς» μηχανικά το σώμα σου στο κρεβάτι. Ξαπλώνεις, σκεπάζεσαι, κοιμάσαι. 7 ώρες μετά, το ξυπνητήρι «διαλαλεί» πως ήρθε η ώρα να φέρεις το σώμα σου σε ευθεία στάση. Κάπου εδώ, πάτα ένα «pause» και ξανά φέρε στο μυαλό σου το παραπάνω σενάριο με μία μικρή διαφοροποίηση: Αυτήν τη φορά, με το που ακούσεις το ξυπνητήρι σου νιώθεις ότι το σώμα σου… είναι σε ευθεία και άρα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου.

Τι άλλαξε πραγματικά; Το στρώμα! Βλέπεις, είναι το Α και το Ω της ξεκούρασης. Ενώ, λοιπόν, στην πρώτη περίπτωση, σε βάλαμε να φανταστείς μία νύχτα που απλά φροντίζεις για τον απαραίτητο ύπνο, στη δεύτερη περίπτωση έκανες εικόνα να ξαπλώνεις στο νέο στρώμα Tempur Form™ και να έχεις τον ύπνο που ονειρεύεσαι. Τόσο απλά. Έτοιμη για παραπάνω λεπτομέρειες;

«Προσιτός» ύπνος γίνεται; Γίνεται!

Μπορεί, λοιπόν, μέχρι τώρα να υποστήριζες ότι «σαν το κρεβάτι σου τίποτα», ωστόσο ήρθε η στιγμή να το αισθανθείς κιόλας πιο… προσιτά από ποτέ. Διότι με τα νέα στρώματα Tempur Form™, θα έχεις ταυτόχρονα όλη την ποιότητα Tempur® σε τιμές που δεν έχεις φανταστεί (ή για να ανακριβολογούμε σε τιμές που ονειρεύεσαι!), αλλά και την άνεση και τη στήριξη που έχεις ανάγκη στον ύπνο σου.

Χάρη στο υλικό Tempur Adapt, επανασχεδιασμένο για κορυφαία ανακούφιση από την πίεση, τα νέα στρώματα Tempur Form™ προσαρμόζονται σε κάθε εκατοστό του σώματός σου, για να απορροφούν κάθε κίνηση και τελικά, να σου προσφέρουν ανώτερη άνεση και στήριξη που διαρκεί.

Επομένως, είτε επιλέξεις το στρώμα Tempur Form™ Plus Firm είτε το στρώμα Tempur Form™ Plus Medium, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσεις την κορυφαία ποιότητα Tempur® σε τιμές που ονειρεύεσαι. Και αυτό ακριβώς θα πει «προσιτή ποιότητα». Χρειάζεσαι κάτι άλλο για τον ποιοτικό και ουσιαστικό ύπνο;

Ως sleep addicts -όποια το αρνηθεί θα πει ψέματα- γνωρίζουμε ότι ο ποιοτικός ύπνος είναι ένα από το σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή μας. Πόσο μάλλον, ο ποιοτικός ύπνος στο δικό μας κρεβάτι που είναι αναντικατάστατος. Δεν είναι, όμως, σίγουρα, αυτονόητος. Για να γίνει, χρειάζεται να βρεις τον τρόπο να «αγκαλιάζεις» κάθε εκατοστό του σώματός σου. Ευτυχώς, όμως, για σένα -και για εμάς, η elite strom® είναι εδώ με τα νέα στρώματα Tempur Form™, για να σου προσφέρει τον ύπνο που ονειρεύεσαι. Πάμε να ξαπλώσουμε;

DPG Network