Το κόλπο για να σε ξυπνά ακόμα πιο γρήγορα ο καφές
ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΑΡΡΗ
Πίνεις καφέ και πάλι νυστάζεις; Αυτή είναι η λύση!
Η ώρα του πρωινού καφέ είναι ιερή. Ανήκω και εγώ στην κατηγορία όσων δεν μπορούν να εισέλθουν σε μία συζήτηση, παύλα κουβέντα αν δεν έχουν πιει έστω και μία γουλιά καφέ. Υπάρχει ολόκληρη ιεροτελεστία και φυσικά την ώρα του καφέ την απολαμβάνουμε ιδιαιτέρως. Ακόμη και αν τον πίνουμε καθοδόν για το γραφείο. Κατευθείαν μετά τις πρώτες γουλιές χαμογελάμε.
Διαβάσαμε, λοιπόν, πως υπάρχει τρόπος ο καφές μας να γίνει ακόμη καλύτερος και πιο τονωτικός δημιουργώντας ένα δικό μας μείγμα. Δηλαδή να προσθέσουμε διάφορους σπόρους μέσα στο μείγμα του καφέ και να τα αλέσουμε όλα μαζί. Βασικά να ρίξουμε όλο αυτό το μείγμα μέσα στην καφετιέρα.
Τι θα χρειαστείς εκτός από κόκκους καφέ;
κανέλα, μαύρο πιπέρι, κάρδαμο, σκελίδες και τζίντζερ.
Χρησιμοποίησε μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού από τα υπόλοιπα, και ελάχιστο γάλα αμυγδάλου ή βανίλιας.
Αυτό το διάβασες;
Πώς θα γλιτώσεις, τώρα το καλοκαίρι, τα μικρόβια στο γυμναστήριο