Η προσθήκη ενός «απλού» συστατικού στον πρωινό καφέ μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους; 

Pexels

Και ποιος δεν απολαμβάνει να ξεκινά τη μέρα του με έναν καφέ; Υπάρχει ένα απλό συστατικό που μπορείς να προσθέσεις στο ρόφημά σου για να σε βοηθήσει να κάψεις λίπος κατά τη διάρκεια της ημέρας -και οι ειδικοί φαίνεται να το εγκρίνουν.

Άπειροι άνθρωποι ανά τον κόσμο αγαπούν να αρχίζουν τη μέρα τους με ένα παγωμένο ή ζεστό φλιτζάνι καφέ, είτε τον συνδυάζουν με το πρωινό τους είτε τον παίρνουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής για το γραφείο. Ο καφές, είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως η τέλεια πρωινή αναζωογόνηση και για όσους βρίσκονται σε πρόγραμμα απώλειας βάρους τα νέα είναι καλά καθώς μια απλή προσθήκη στο πρωινό ρόφημα φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει στην καύση θερμίδων.

Ειδικότερα, το TikTok έχει γεμίσει με βίντεο που διαφημίζουν έναν καφέ «απώλειας βάρους», ο οποίος υπόσχεται αποτελέσματα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα και ισχυρίζεται ότι καταπολεμά το φούσκωμα. Ένα viral βίντεο από το @motivafithub προτείνει ότι αν αναμείξεις ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και κακάο σε σκόνη στον καφέ σου, μπορείς να ενισχύσεις την ικανότητα καύσης λίπους του οργανισμού.

Υπάρχει περίπτωση να τρώμε εντελώς λάθος και αυτά ίσως είναι τα 6 πιο συνηθισμένα λάθη

https://www.tiktok.com/@motivafithub/video/7255078610569022726

Η ανάρτηση έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών, προκαλώντας έναν καταιγισμό σχολίων. Προφανώς, μια υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη για να δεις πραγματικά αποτελέσματα. Ένας χρήστης της εφαρμογής παρατήρησε: «Η εικόνα είναι πολύ καλή, αλλά η γεύση δεν είναι και τόσο ελκυστική: καφές μόκα με κανέλα και χωρίς κρέμα;». Ένας άλλος διερωτήθηκε: «Πραγματικά, η κανέλα, το κακάο και οποιοσδήποτε καφές θα κάψουν λίπος; Είναι καλύτερο το πρωί ή το βράδυ;»

Ο δημιουργός της ανάρτησης απάντησε, συμβουλεύοντας ότι το παρασκεύασμα πρέπει να καταναλώνεται το πρωί, πριν από το φαγητό.

Όπως διαβάζουμε στο Mirror.com, η Dr. Taz, πιστοποιημένη ιατρός και γκουρού της ολιστικής προσέγγισης της υγείας, υποστηρίζει αυτή την πρακτική. Στον ιστότοπό της, εξηγεί πώς ένα πασπάλισμα κανέλας στον πρωινό σου καφέ μπορεί να ενισχύσει την καύση λίπους και να μειώσει τη φλεγμονή.

«Η προσθήκη κανέλας στο πρωινό σας φλιτζάνι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της υπεργλυκαιμίας, στην αύξηση της καύσης λίπους και στη μείωση της φλεγμονής. Όλα αυτά είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την επιτάχυνση του μεταβολισμού σας και την υποστήριξη της απώλειας βάρους. Η κανέλα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε φυτικό, πράσινο ή μαύρο τσάι, καθώς και στον καφέ».

Σημειώνει επίσης ότι το λάδι καρύδας είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη για τη βελτίωση της υγείας. Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει υψηλή αναλογία λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας (MCT), τα οποία περιγράφει ως «ειδικό είδος λίπους» που το σώμα μας μεταβολίζει διαφορετικά. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ενισχύει τον μεταβολισμό.

8 εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείς από την κατακράτηση υγρών (γρήγορα και με ασφάλεια)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης