Είσαι Λαγός/Γάτα στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Είσαι Λαγός/Γάτα στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Ο Λαγός/Γάτα και τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι ο Λαγός που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Χαρακτηριστικά του Λαγού

Οι Λαγοί (ή Γάτες κατά τους Βιετναμέζους) είναι εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς και δεν τους αρέσει να τραβούν την προσοχή. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο θα προτιμούσαν να εργάζονται στα παρασκήνια, αντί να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μην το παρεξηγήσετε όμως... ο Λαγός δεν είναι ένα ερημίτης. Στην πραγματικότητα, είναι ένα αρκετά φιλικό άτομο, που απολαμβάνει την παρέα καλών φίλων ή ομάδων είτε σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Απλά, θα ήθελε να είναι μέλος της ομάδας κι όχι ο ηγέτης της.

Οι Λαγοί είναι αρκετά ήρεμοι άνθρωποι, που δεν εμφανίζουν επιθετική συμπεριφορά και θα αποφύγουν με κάθε κόστος τις αντιπαραθέσεις. Όταν θυμώσουν με κάποιον, θα τον προσεγγίσουν ήρεμα και διακριτικά και σχεδόν ποτέ δε θα αυξήσουν την ένταση της φωνής τους και δε θα δείξουν πόσο πολύ ενοχλημένοι είναι. Λόγω της ήρεμης φύσης τους, οι Λαγοί δείχνουν την εντύπωση ότι δεν μετέχουν ή ότι χάνουν διάφορα πράγματα. Ωστόσο, έχουν προσαρμοστικότητα, διαίσθηση και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι συμβαίνει γύρω τους. Είναι έξυπνοι και γρήγοροι και μπορούν να μπαίνουν ή να βγαίνουν από τις περισσότερες καταστάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην κινεζική αστρολογία, οι Λαγοί θεωρούνται ότι είναι από τα πιο κομψά ζώδια και ενδιαφέρονται για διαφορετικούς πολιτισμούς. Είναι προσεγμένοι στην εμφάνισή τους και εκλεπτυσμένοι και ίσως κοσμούν και κάποιο εξώφυλλο περιοδικού με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Επίσης, έχουν καλλιτεχνικές τάσεις, όπως η ζωγραφική και η μουσική και εκφράζουν τον εαυτό τους μέσα από αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr