Η δυναμική Catherine Zeta Jones και άλλες 4 γυναίκες Ζυγοί που θα σε εμπνεύσουν

Catherine Zeta-Jones poses for photographers upon arrival at the opening ceremony and the premiere of the film 'Jeanne du Barry' at the 76th international film festival, Cannes, southern France, Tuesday, May 16, 2023. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) 2023 Invision

Οι Ζυγοί πέρα από την ισορροπία που τους διακατέχει, είναι δημιουργικοί και έχουν ανεπτυγμένη την αισθητική τους σκέψη. 

Οι Ζυγοί, που συμβολίζονται από τη διάσημη ζυγαριά, είναι γνωστοί για τις ισορροπημένες, ομοιόμορφες προσωπικότητες τους, κάτι που τους κάνει υπέροχους απέναντι στις συγκρούσεις.

Eίσαι Ζυγός; 10 λόγοι που είσαι ακόμα single

Και, ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση στη ζωή τους. (Δεν πειράζει, Ζυγοί - σας αγαπάμε!) Παρ' όλα αυτά, τείνουν να είναι δημιουργικοί, με αισθητική σκέψη και προσανατολισμό στις λεπτομέρειες. Οι Ζυγοί είναι κοινωνικές «πεταλούδες», που μιλούν με όλους όσους συναντούν. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό το ζώδιο γεννήθηκε για τη φήμη.

Υπάρχουν πολλές διασημότητες Ζυγού που ενσαρκώνουν τέλεια αυτό το ζώδιο του αέρα, το οποίο περιλαμβάνει όσους γεννήθηκαν μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου. Ωστόσο, εμείς θα επικεντρωθούμε σε 5 γυναίκες που μάς έχουν εμπνεύσει.

5 διάσημες γυναίκες Ζυγοί

Gwyneth Paltrow (27/9, 1972)

«Είμαι Ζυγός, άρα ζω για την αίσθηση της ομορφιάς», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της. H Gwyneth Paltrow κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει επιτύχει να γίνει γνωστή τόσο για τους ρόλους της ως ηθοποιός, αλλά και την επιχειρηματική της δεινότητα και τη συνεισφορά της σε διάφορους κλάδους.

Η ίδια επίσης, έχει καταφέρει να έχει σε ισορροπία την επαγγελματική με την προσωπική της ζωή, φροντίζοντας να είναι πάντα εκεί για τα δυο παιδιά της, την 20χρονη Apple και τον 18 Moses.

Το να φροντίζεις τον εαυτό σου είναι να είσαι εκεί για τα παιδιά σου, όπως στο αεροπλάνο, σου λένε να φορέσεις πρώτα τη μάσκα οξυγόνου σου.

Catherine Zeta-Jones (25/9, 1969)

H επιτομή της κομψότητας ως Ζυγός είναι η Catherine Zeta-Jones. Η μελαχρινή καλλονή έχοντας τον αληθινό καλλιτεχνικό χαρακτήρα μιας Ζυγού, παράτησε νωρίς το λύκειο για να σπουδάσει musical.

Η Zeta Jones είναι παντρεμένη με τον Michael Douglas με τον οποίο μοιράζονται έχουν την ίδια μέρα γενέθλια άρα και ζώδιο. Οι Ζυγοί συνήθως δεν είναι συμβατοί μεταξύ τους, αλλά συνεργάζονται πολύ καλά όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ των δύο, σύμφωνα με το περιοδικό Elle.

Ευτυχώς για αυτούς τους δύο, που είναι μαζί εδώ και 24 χρόνια, ο Ντάγκλας είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος από την σύζυγό του.

H 55χρονη ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάζη της με την διπολική διαταραχή, δίνοντας δύναμη σε πάρα πολλούς ανθρώπους να μην ντρέπονται να επικοινωνήσουν την αλήθειας τους που αφορά σε ψυχικά νοσήματα.

Serena Williams (25/9, 1981)

Γεννημένη στις 25 Σεπτέμβρη η γνωστή αθλήτρια του τένις, πέρα από τους 23 τίτλους Grand Slam και άλλες τόσες διακρίσεις που έχει στο βιογραφικό της, έχει τη δική της συλλογή με ρούχα και πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε τις σπουδές της ως τεχνήτρια νυχιών.

Ταυτόχρονα, είναι μαμά δύο κοριτσιών, της Olympia και της Adira, αποδεικνύοντας πως η επαγγελματική ζωή μπορεί να συνυπάξει σε ισορροπία με την επαγγελματική.

Πήγα στo γήπεδo με μια μπάλα, μια ρακέτα και ελπίδες. Αυτό ήταν το μόνο που είχα... Μην τα παρατάς ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και ποιον μπορείς να εμπνεύσεις.

Α, και ο κυρίαρχος πλανήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, που όλως τυχαίως είναι και το όνομα της μεγαλύτερης αδερφής της Serena (σ.σ Venus), με την οποία είναι αχώριστες και με την οποία ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στο τένις.

Susan Sarandon (4/10, 1946)

Η Susan Sarandon έχοντας κλείσει πριν λίγες μέρες τα 78, έχει λάβει ένα Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Θα ζήσω (Dead Man Walking, 1995), ένα βραβείο από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και ένα Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών, ενώ ήταν υποψήφια για εννέα Χρυσές Σφαίρες. Γνωστή για τον κοινωνικό και πολιτικό ακτιβισμό της, έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF το 1999 και έλαβε το βραβείο Action Against Hunger Humanitarian το 2006.

Προσπαθώ να ζω τη ζωή μου κάθε μέρα στο παρόν, και προσπαθώ να μην κάνω τα στραβά μάτια στην αδικία και την ανάγκη.

Julie Andrews (1/10/1935)

Η Julie Andrews «επινόησε» ουσιαστικά το ταλέντο και γοητεία, οπότε δεν είναι περίεργο που είναι Ζυγός.

H 89χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας που είχε ενσαρκώσει μοναδικά την Mary Poppins στην ομώνυμη ταινία του 1964, έχει βραβευτεί με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, Χρυσή Σφαίρα, BAFTA, Emmy, Grammy και έχει λάβει το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών.

Εκεί που δεν το περίμενα, μια τεράστια ευκαιρία ή «χτύπημα» της τύχης περνούσε ακριβώς κάτω από τη μύτη μου. Λέω λοιπόν σε όλους, αν είστε παθιασμένοι με αυτό που κάνετε και σας αρέσει, κάντε το. Κάνε όμως και τη δουλειά σου σωστά. Γιατί ποτέ δεν θα μάθεις πότε θα σου δοθεί η ευκαιρία.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης