Έρωτα ή «πόλεμο»; Υπάρχουν δυο ζώδια που τα θέλουν και τα δύο σε μια σχέση

Γεωργία Βλαχοπούλου

Με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε, με κάποιους όχι και υπάρχουν κι αυτοί με τους οποίους «μαζί δεν κάνουμε και...χώρια δεν μπορούμε»!

Στη ζωή μας θα συναντήσουμε πολλούς ανθρώπους. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, πως με όλους θα τα πάμε το ίδιο καλά. Με κάποιους δεν θα ταιριάξουμε καθόλου, ενώ με άλλους θα νιώσουμε σαν να έχουμε βρει την «αδελφή ψυχή» μας.

5 διάσημοι άντρες που επιβεβαιώνουν ότι οι Zυγοί είναι ιδανικοί για μακροχρόνιες σχέσεις

Σου έχει τύχει όμως, να είσαι σε διαρκή κόντρα με ένα άτομο, αλλά παρ' όλα αυτά να μην μπορείτε να μείνετε ο ένας μακριά από τον άλλο;

Ίσως φταίνε τα άστρα γι' αυτό και μπαίνω ευθύς στο θέμα.

Αν εσύ και το συγκεκριμένο πρόσωπο ανήκετε στα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού αντίστοιχα, τότε δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη μοίρα σας, γι' αυτό «μαζί δεν θα κάνετε και χώρια δεν θα μπορείτε».

Κριός - Σκορπιός: Μια σχέση αγάπης και μίσους

Σύμφωνα με το www.astrology.gr, ο Κριός και ο Σκορπιός έχουν μια εκρηκτική σχέση. Από τη μία μπορεί οι συγκρούσεις τους να είναι κοσμοϊστορικές, από την άλλη δεν παύουν να νιώθουν μια ακαταμάχητη έλξη ο ένας για τον άλλο.

Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για δύο ετερώνυμα που έλκονται, γιατί μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους επειδή έχουν τον ίδιο κυβερνήτη.

Ο μεν Κριός έχει κυβερνήτη του τον Άρη, ενώ για τον Σκορπιό, ο Άρης ήταν ο κυβερνήτης πλανήτης του πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα. Και συνεχίζει να θεωρείται συγκυβερνήτης του και σήμερα.

Eίσαι Ζυγός; 10 λόγοι που είσαι ακόμα single

Αν έχεις δει ένα ζευγάρι με αυτά τα ζώδια σίγουρα θα έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει αυτή τη σχέση τοξική, ωστόσο τον Κριό και τον Σκορπιό τους θρέφει αυτή η κόντρα που έχουν, οι συχνές συγκρούσεις και γενικότερα η ένταση που δημιουργείται για κυριαρχία και επικράτηση.

Παράλληλα, η έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλο είναι ασυγκράτητη και γι' αυτό παρά τις διαμάχες, δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Πηγή άρθρου: www.astrology.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης