3 ζώδια θα δουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα τους μέσα στο φθινόπωρο

Γεωργία Βλαχοπούλου

Το φθινόπωρο άλλωστε, είναι η καλύτερη στιγμή για νέα ξεκινήματα.

Ο Σεπτέμβριος και γενικά η περίοδος του φθινοπώρου πάντα είναι μια ευκαιρία για να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου ή νέα ξεκινήματα. Κάποιοι θα έλεγαν πως το φθινόπωρο θα έπρεπε να είναι η πραγματική «πρωτοχρονιά», αφού επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές, όλοι έχουμε νέα σχέδια και στόχους που θέλουμε να υλοποιήσουμε.

Το φθινόπωρο επίσης αστρολογικά ξεκινάει με την εργατική εποχή της Παρθένου που ακολουθείται γρήγορα από τον «άφθονο» και «στοχαστικό» Ζυγό, για να ολοκληρωθεί με τη μεταμορφωτική εποχή του Σκορπιού.

Ως εκ τούτου, μπορεί να νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες μεγάλες κινήσεις στην καριέρα σου, ειδικά αν γίνονται ισχυρές πλανητικές κινήσεις στον ουρανό.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Helena Woods, η εμφάνιση ορισμένων πλανητών σε ένα ζώδιο - όπως ο πειθαρχημένος Κρόνος και ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης - μπορεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους με αυτό το ζώδιο να πιάσουν μια νέα δουλειά, να αναλάβουν έναν αναζωογονητικό νέο ρόλο ή να τα παρατήσουν όλα.

Υπάρχουν λοιπόν, τρία ζώδια που αυτό το φθινόπωρο θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές στην επαγγελματική τους καριέρα.

3 ζώδια που θα δουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα τους

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Με μια πανσέληνο στον Κριό στις 17 Οκτωβρίου, η Woods λέει ότι θα λάμψει ένα εκτυφλωτικά λαμπρό φως σε όλα τα πράγματα που οι Ήλιοι του Κριού θέλουν να αλλάξουν στην καριέρα τους.

Καθώς πλησιάζει η πανσέληνος και τις επόμενες μέρες, οι Κριοί μπορεί τελικά να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, να ζητήσετε αύξηση ή νέες ευθύνες ή να αφήσετε επίσημα μια δουλειά που δεν σας ταιριάζει.

«Η πανσέληνος του Κριού είναι ένα σημείο κορύφωσης του τελευταίου ενάμιση έτους», λέει ο Woods, οπότε σκεφτείτε σε τι έχετε εργαστεί, για τι πράγμα ανησυχείτε ή ελπίζετε να αλλάξετε μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Ενώ η πανσέληνος είναι δραματική και διαφωτιστική για όλα τα ζώδια, αυτή δεν είναι μόνο στο ζώδιό του Κριού, αλλά είναι επίσης «τετραγωνισμένη» ή σε αντίθεση με τον Άρη, τον κυβερνώντα πλανήτη του Κριού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αισθανθείτε επιπλέον απογοήτευση από συναδέλφους ή ένα συνεχές ζήτημα στη δουλειά θα μπορούσε να φτάσει σε οριακό σημείο.

«Για να μην αναφέρουμε την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα αυτόν τον Νοέμβριο θα είναι ο τετραγωνισμός των Ήλιων του Κριού, κάτι που μπορεί να φέρει μια ξαφνική συνειδητοποίηση ή απολογισμό», λέει η Woods.

Γι' αυτό θα χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός να κάνετε μια μεγάλη, τολμηρή κίνηση, όπως να αφήσετε μια θέση ή να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα.

Απλά φροντίστε να το σκεφτείτε καλά και να σχηματίσετε ένα σχέδιο πριν κάνετε την αλλαγή. Ως ζώδιο της φωτιάς έχετε την τάση να είστε παρορμητικοί. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα μείνετε χωρίς δουλειά, αποφύγετε να κάνετε οτιδήποτε στη ζέση της στιγμής.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

«Οι ήλιοι του καρκίνου πρόκειται να εισέλθουν σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή», λέει η Woods.

Όσον αφορά τη φιλοδοξία, τους στόχους και την ορμή, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που θα συμβεί τώρα αυτό το φθινόπωρο και στις αρχές του χειμώνα θα υπάρξει μια κρίσιμη καμπή.

Αυτή η πλανητική θέση συχνά κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται θαρραλέοι και θα έχει τη μεγαλύτερη επίδραση σε αυτό το ζώδιο του νερού.

Ο πλανήτης Άρης αντιπροσωπεύει τη δράση, τις αποφάσεις και την κίνηση προς τα εμπρός, ενώ ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγή, μεταμόρφωση και αίσθηση αυθεντικότητας.

«Με τους δύο πλανήτες να έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους απευθείας την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, οι Καρκίνοι μπορούν να βάλουν την τεράστια δύναμη της θέλησης, τη φιλοδοξία και τα επίπεδα ενέργειας τους για να αντιμετωπίσουν τους σημαντικούς τους στόχους».

Οι αντιθέσεις Άρη-Πλούτωνα είναι πάντα προκλητικές, ισχυρές, ακόμη και ελαφρώς ανταγωνιστικές, λέει η Woods, γι' αυτό μερικοί Καρκίνοι μπορεί να φτάσουν στο σημείο να απορρίπτουν τη δουλειά τους, ενώ άλλοι μπορεί να αφήσουν μια σταθερή δουλειά για να κάνουν κάτι πιο αυθεντικό και αληθινό για τον εαυτό τους, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο προσοδοφόρο.

Αν ήθελες να ξεκινήσεις μια δεύτερη δουλειά ή να εγκαταλείψεις μια άψυχη δουλειά για κάτι πιο ουσιαστικό, η παρόρμηση θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο δυνατή αυτόν τον Νοέμβριο.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

«Ο Κρόνος, ο πλανήτης της δουλειάς, της ευθύνης και της ωριμότητας, θα αρχίσει να κινείται απευθείας στις 15 Νοεμβρίου στους Ιχθύς», λέει η Woods.

Για τους Ιχθύς, αυτή θα είναι μια βαθιά αλλαγή γύρω από τους στόχους, τα επιτεύγματα και το τελικό γίγνεσθαι.

«Μπορεί να υπήρξε επιβράδυνση στο πώς να προχωρήσουμε καλύτερα ή έλλειψη βεβαιότητας για το τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια», λέει η Woods, «αλλά η περισσότερη σαφήνεια θα γίνει αισθητή τώρα καθώς ο Κρόνος κινείται κατευθείαν για άλλη μια φορά».

Για τους Ιχθύς, οι κινήσεις του Κρόνου μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε ένα νέο σύνολο καθηκόντων.

«Αυτό το φθινόπωρο μπορεί επίσης να είναι μια ευκολότερη περίοδος για την απόκτηση ηγετικών θέσεων και έναν πιο έγκυρο ρόλο στη δουλειά», λέει η αστρολόγος.

«Ωστόσο, να θυμάστε ότι ο Κρόνος διέρχεται από τους Ιχθείς και αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη ιστορία που αναπτύσσεται από τον Μάρτιο του 2023».

Το ζώδιό σας είχε επίσης πρόσφατα μια έκλειψη τον Σεπτέμβριο, η οποία μπορεί να προμήνυε ότι θα εστιάσετε στη δουλειά για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

«Οι εκλείψεις φέρνουν ξαφνικά νέα ξεκινήματα ή τελειώματα», λέει η Woods, «Οπότε σκεφτείτε ποια έργα ή ιδέες ήρθαν στο δρόμο σας τον Σεπτέμβριο για να καταλάβετε πού πρέπει να εστιάσετε».

«Με την πρώτη έκλειψη Ιχθύων που έγινε πρόσφατα, μια νέα πόρτα έχει ανοίξει για εσάς», λέει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης