Παραμονή Χριστουγέννων... «Επί της Δεξαμενής»

Γωγώ Φούντα
Παραμονή Χριστουγέννων... «Επί της Δεξαμενής»

Μία εναλλακτική πρόταση που θα σας ενθουσιάσει

Τα ψέματα τελείωσαν, τα Χριστούγεννα είναι εδώ κι εμείς φυσικά ψάχνουμε πώς θα γιορτάσουμε τις άγιες τούτες μέρες όσο το δυνατόν καλύτερα. Αφού λοιπόν φάτε-πάντα μέχρι σκασμού-στο αυριανό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και σαν σωστοί και άξιοι Έλληνες που είστε, ε δεν μπορεί ένα ποτό-μπορεί και παραπάνω θα το πιείτε.

Aν είστε από εκείνους που δεν αντέχετε το στριμωξίδι των μεγάλων μαγαζιών σας έχουμε την καλύτερη εναλλακτική και άκρως παρεΐστικη πρόταση που βάζουμε στοίχημα ότι θα σας ενθουσιάσει. Στα Άνω Πετράλωνα λοιπόν βρίσκεται το cocktail bar «Eπί της Δεξαμενής»-πήρε το όνομά του από το δρόμο που βρίσκεται, Ιολάου & Δεξαμενής-, το οποίο εκτός από καλά ποτά σας εγγυάται διασκέδαση μέχρι πρωίας και μουσική από τα λατρεμένα '80s και ΄90s-σε περίπτωση που μερακλώσετε πολύ ζητήστε και ελληνικά η επιθυμία σας θα εισακουστεί-.

11260645 792567134194692 8785703836407640017 n 6cc23

Αν σας αρέσουν οι νέες γεύσεις δοκιμάστε το cocktail με τσίπουρο-ναι με τσίπουρο-ενώ να ξέρετε ότι πολύ πιθανόν να συναντήσετε και γνωστές φάτσες καθότι πλέον τα Πετράλωνα είναι και hot spot. Το άψογο service και η καλή διάθεση θα σας χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά και θα σας κάνουν να ξαναεπισκεφτείτε το μικρό αλλά τόσο όμορφο μπαράκι σε μία περιοχή που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Καλή διασκέδαση και Χρόνια Πολλά.