Βeach House Festival 016 στο Bolivar Beach Bar

Βιβή Αγγελάκη
Βeach House Festival 016 στο Bolivar Beach Bar

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο «βασιλιάς» των καλοκαιρινών events, το BEACH HOUSE FSTVL 016 επιστρέφει θριαμβευτικά στο BOLIVAR BEACH BAR και υποδέχεται μερικά τα πιο «καυτά» ονόματα της διεθνούς και εγχώριας ηλεκτρονικής dance σκηνής σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο. Headliners οι μοναδικοί TALE OF US!

Το δημοφιλές μουσικό δίδυμο των Karm και Matteo «γεννήθηκε» για να ξαναγράψει τους κανόνες της πιο «βαθιάς» και συναισθηματικής πλευράς της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μικρή ηλικία στο Μιλάνο και στη συνέχεια έκαναν έδρα τους το Βερολίνο, ένα μέρος γεμάτο μουσική που τους εμπνέει. Ο ήχος τους αποτελεί μία μίξη από νέους ήχους και είδη που ξεκινούν από την pop και τη house και φτάνουν μέχρι nu/disco και rock. Σκοπός τους είναι να δημιουργούν μουσική που να «ξυπνάει» τα πιο έντονα συναισθήματα στους ανθρώπους, ενώ χορεύουν. Οι Tale of Us έχουν παίξει στα μεγαλύτερα clubs (Watergate, Weekend, Privilege) και διεθνή φεστιβάλ του κόσμου (Detroit Movement Festival, Sonar, WMC).

Δεύτερος Headliner του Beach House FSVL 2016 ο MONOLOC ένας από τους πιο φανατικούς Γερμανούς της techno, ο οποίος ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην εφηβεία μέσω της rock και της heavy metal, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πως ανήκει αλλού. Ο ήχος του, μπορεί σ’ ένα άπειρο αυτί να ακούγεται ως ακατέργαστος, ουσιαστικά όμως πρόκειται για ένα από τα πιο λεία δείγματα techno, γνώρισμα στο οποίο οφείλει κυρίως τη διεθνή του φήμη. Ο Monoloc από το 2002 περπατάει στα πιο απαιτητικά μονοπάτια της παραγωγής, είτε μέσα από τη συνεργασία του με το σημαντικό label CLR, είτε ακόμα πιο πρόσφατα μέσω των Innervisions, Life & Death και Soma. Ένας σκληρός δουλευτής που φημίζεται για τα επιδέξια grooves του και το ασταμάτητο «φλερτ» του με τη house. To dancefloor του ανήκει.

Διαβάστε περισσότερα στο: culturenow.gr