Bινύλια, καπέλα και live από τους Callas

Bινύλια, καπέλα και live από τους Callas

Παρουσίαση του νέου vinyl album των Τhe Callas με τίτλο «Objekt» στο Studio.

Οι The Callas ανοίγουν για πρώτη φορά στο κοινό το μουσικό-εικαστικό στούντιό τους για να πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του άλμπουμ τους με τίτλο «Objekt» σε έξι performances. Η πρώτη ξεκινά σήμερα στις 21:00 ενώ οι επόμενες έχουν προγρμματιστεί για τις 27και 28 Ιανουαρίου και για τις 2, 3, 4 Φεβρουαρίου.

Μαζί με τους The Callas και οι The Callasettes επί σκηνής παρουσιάζοντας μια νέα σειρά γυναικείων καπέλων με γλυπτικές αναφορές, τα οποία και είναι δημιουργίες των Λάκη και Αρη Ιωνά.

Στο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει μόνο σε βινύλιο, οι The Callas παρουσιάζουν ένα μουσικό/εικαστικό αποτέλεσμα με αναφορές και επιρροές ανάμεσα σε άλλα από Thomas Pynchon, bunker, John Cassavetes, spirits, Ν.Γ. Πεντζίκη, Mike Kelley, ξενοδοχεία, Georges Bataille, μασημένες τσίχλες, Emily Dickinson, Francis Scott Fitzgerald, Ε.Χ. Γονατά κ.α. Η είσοδος στοιχίζει €15 και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το live, το performance, ποτά και το νέο άλμπουμ τους σε βινύλιο.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για κρατήσεις θέσεων στα 2103314923 και info@thecallas.com.

The Studio

Μιλτιάδου 17, 4ος όροφος, Αθήνα

Τηλ.: 210 3314923