Και άλλες αλλαγές στο Survivor: Τι μας αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός πριν την πρεμιέρα στις 16/9

Κατερίνα Μπούσιου

Τι είπε στο Queen.gr ο παρουσιαστής λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Ποιες είναι οι πρώτες δυσκολίες που αντιμετώπισαν ήδη οι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο για το νέο Survivor; 

Έχει ήδη ξεκινήσει η ολική επαναφορά του Survivor σε εποχές που θα μας θυμίσουν την ένδοξη εποχή του 2017 με τον Ντάνο και όλους τους υπόλοιπους παίκτες, ως πρωταγωνιστές. Τότε που υπήρχε πραγματικός αγώνας για επιβίωση και για φαγητό, εν μέσω δεκάδων δυσκολιών στα αγωνίσματα και στις συνθήκες διαβίωσης. Τότε που γίνονταν reality καθαρό και σε όλες τις μορφές του. Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα και ο Γιώργος Λιανός μας μετέφερε αποκλειστικά στο Queen.gr τις πρώτες δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες.

Αλλά και μία σημαντική αλλαγή που για πρώτη φορά αποκαλύπτει.

«Δεν θα υπάρχουν οι μέχρι στιγμής κανόνες»

Ο Γιώργος Λιανός για πρώτη φορά έφυγε μήνα Σεπτέμβριο για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το reality του ΣΚΑΙ, κάνει μία διαφορετική επανεκκίνηση τη φετινή σεζόν, τόσο σε περίοδο πρεμιέρας, όσο και σε δομή και σύσταση του format. Η παραγωγή, οι 18 πρώτοι παίκτες (θα μπουν άλλοι 4 στη συνέχεια) και ο παρουσιαστής που βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στον Δομινικανή Δημοκρατία και έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα, αντιμετωπίζουν και τις συνεχείς αλλαγές του καιρού. Αυτή η εποχή είναι διαφορετική από εκείνη κάθε Ιανουάριο που ξεκινούσε το project.

Το Survivor ξεκινά με εκπλήξεις: Ποιοι είναι οι 20 παίκτες που αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο;

«Αυτή η εποχή του χρόνου στο νησί είναι η πλέον δύσκολη. Ο καιρός είναι πραγματικά απρόβλεπτος και θα δοκιμάσει τις αντοχές των παικτών πέρα από τα γνωστά όρια», όπως μας δήλωσε στο Queen.gr ο Γιώργος Λιανός.

Αυτό όπως καταλαβαίνεις, σημαίνει ότι ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για τους παίκτες. Και αυτό κυριολεκτικά, είναι και το ζητούμενο για το φετινό reality. Όλα να είναι πιο δύσκολα, όλα να είναι πιο σκληρά. Ο φετινός νικητής ή η νικήτρια θα περάσει τα μύρια όσα μέχρι το έπαθλο.

Τι άλλο όμως αλλάζει; Και τι σημαίνει το motto πως «Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του» όπως λέει και το τρέιλερ; «Θα δείτε ένα Survivor, που όντως επιστρέφει στις ρίζες του. Θα είναι στο πρότυπο του αμερικανικού format. Η επιβίωση σε ένα πανέμορφο αλλά απαιτητικό φυσικό περιβάλλον γίνεται πιο σημαντική από ποτέ, για να φτάσει κάποιος στον στόχο του θα πρέπει να είναι δυνατός, έξυπνος και να κινηθεί στρατηγικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχουν οι μέχρι τώρα γνωστοί κανόνες και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μια την άλλη. Άρα όλοι οι παίκτες μπαίνουν χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για την στιγμή που η ζούγκλα θα γεμίσει με νέους παίκτες σε ένα Survivor, που θα θυμούνται για πάντα».

Μένει να δούμε σε λίγες μέρες αν οι μεγάλες προσδοκίες τόσο του ΣΚΑΙ όσο και του Γιώργου Λιανού επιβεβαιωθούν. Είθισται πάντως όταν γίνονται αλλαγές που επαναφέρουν τα projects σε αυτό που λέμε εργοστασιακές τους ρυθμίσεις, να αποδίδουν. Όμως η φετινή ζώνη του prime time έχει επίσης και 3 δυνατές σειρές μυθοπλασίας και φυσικά τη Φάρμα. Όποιος κάνει μία δυναμική αρχή, θα έχει σίγουρα το προβάδισμα.

Και όπως μαθαίνουμε, το πρώτο επεισόδιο του Survivor, δεν έχει προηγούμενο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης