Το Hacks «σάρωσε» στα Emmys και απέδειξε γιατί θα γίνει η επόμενη τηλεοπτική σου εμμονή

 Άρτεμις Σκούφου
Το Hacks «σάρωσε» στα Emmys και απέδειξε γιατί θα γίνει η επόμενη τηλεοπτική σου εμμονή
Instagram/ hacks

Η τηλεοπτική σειρά Hacks ήταν η «βασίλισσα» της κωμωδίας στην τελετή των βραβείων Emmy 2024 και μόλις βρήκαμε γιατί συνεχίζει και για τέταρτη σεζόν.

Αν δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να δεις το Hacks, τι περιμένεις; Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως την καλύτερη τηλεοπτική κωμωδία των τελευταίων ετών και τα βραβεία Emmys το επιβεβαιώνουν.

Κατέκτησε το βραβείο για την καλύτερη κωμική σειρά και όχι αδίκως. Με ένα εξαιρετικό καστ, καυστικό χιούμορ και μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο της κωμωδίας, αυτή η σειρά είναι ένα must-watch για όποιον αναζητά ποιοτική ψυχαγωγία.

Ποια βραβεία κέρδισε το Hacks στα Emmys 2024;

Εκτός από το βραβείο καλύτερης κωμωδίας, η Jean Smart κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά, ενώ οι συν-σεναριογράφοι Lucia Aniello, Paul W. Downs και Jen Statsky κέρδισαν το βραβείο καλύτερου σεναρίου για κωμική σειρά.

https://www.instagram.com/p/C9iByGsARJX/

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Downs είπε «Όταν προτείναμε αυτή τη σειρά για δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων ήταν πάνω από 60 ετών, δεν ξέραμε αν θα πουλούσε και πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η σειρά».

Με τι έχει να κάνει το Hacks;

Το Hacks αφηγείται την ιστορία της Deborah Vance (Jean Smart), μιας επιτυχημένης κωμικού και παρουσιάστριας talk show που χάνει την κατοικία της σε ένα καζίνο του Λας Βέγκας. Σε μια προσπάθεια να ανανεώσει το πρόγραμμά της και να το κάνει πιο ελκυστικό σε ένα νεανικό κοινό, η Deborah επιστρατεύει τη βοήθεια της ενοχλητικής νεαρής κωμικού συγγραφέα Ava (Hannah Einbinder), η οποία παλεύει να βρει δουλειά λόγω ενός επιπόλαιου tweet και έχει τη φήμη ότι είναι δύσκολη. Το δίδυμο συγκρούεται αμέσως, αλλά σύντομα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο ένας για τον άλλον.

Το χάσμα γενεών ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι μια αστείρευτη πηγή χιούμορ, αλλά και προβληματισμού. Και οι δύο, όμως, έχουν ένα βασικό κοινό. Είναι γυναίκες και προσπαθούν να πετύχουν επαγγελματικά και να τα βγάλουν πέρα σ’ έναν ανδροκρατούμενο χώρο της stand up κωμωδίας. Παρά τις δύσκολες στιγμές που αναδεικνύει και τη σκληρότητα που βιώνουν για το φύλο τους, η σειρά δεν ξεχνά τον βασικό της στόχο, ότι είναι κωμωδία. Το χιούμορ δεν λείπει ποτέ και ανταμείβει εξολοκλήρου τον θεατή για την επιλογή του.

https://www.instagram.com/p/CfJ1ooKOeOM/

The Perfect Couple: Η σειρά που κέρδισε την αγάπη του κοινού δίχασε τους ηθοποιούς γι' αυτό το λόγο

Η σειρά είναι μια γιορτή της φιλίας μεταξύ διαφορετικών γενεών

Μια από τις ομορφιές του Hacks είναι η εκπληκτική χημεία μεταξύ των δύο γυναικών. Αστειεύονται, τσακώνονται, εξασκούν τις ικανότητές τους στην κωμωδία. Συμπληρώνουν η μία την άλλη τόσο υπέροχα και «παρουσιάζουν μια πολύ κλασική δυναμική που δεν έχουμε ξαναδεί μεταξύ δύο γυναικών και ειλικρινά, νομίζω ότι είναι και οι δύο συναρπαστικοί, αστείοι, ενδιαφέροντες άνθρωποι», όπως εξηγεί η Hannah Einbinder.

Ένα μέρος της σχέσης που έχουν μέσα στη σειρά συνεχίζεται και εκτός. Η Einbinder δήλωσε ότι τα μαθήματα που πήρε από την Smart «ξεπερνούν κατά πολύ την υποκριτική» και «επικεντρώνονται περισσότερο στο να είσαι καλός άνθρωπος και ένα όμορφο φως στις ζωές των άλλων ανθρώπων. Αυτό είναι πραγματικά η Jean για μένα και για όλους μας στο πλατό».

Πόσες σεζόν έχει;

Το Hacks έχει δώσει στη δημοσιότητα, μέσω της πλατφόρμας HBO Max, τρεις σεζόν και όλοι ανυπομονούν για την τέταρτη.

Όπως θα θυμούνται οι λάτρεις της σειράς, οι τελευταίες σκηνές της τρίτης σεζόν, έφεραν σε αντιπαράθεση τις δύο γυναίκες, τη Deborah με την Ava, με την τελευταία να εκβιάζει την Deborah για να της δώσει τη θέση του βασικού συγγραφέα στο νέο της σόου.

Έτσι λοιπόν, όσοι έχουν δει τους τρεις πρώτους κύκλους δε γίνεται να μην περιμένουν και τον τέταρτο. Σύμφωνα με το Variety, η επόμενη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια, όμως δυστυχώς δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα αυτά επεισόδια.

https://www.instagram.com/reel/C7maUy6s6_v/