Με φόνο, δολοπλοκίες και έναν μεγάλο έρωτα ξεκινά το Ταμπού: Η πρεμιέρα και οι 9 νέοι ηθοποιοί

Κατερίνα Μπούσιου

3 φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Ταμπού η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου. 

Όχι μόνο η Γη της ελιάς και το Famagusta. Ο Αντρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του, από την επόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 22.50, έρχονται στο Mega με τη νέα σειρά Ταμπού. Γυρισμένη στην Ήπειρο, είναι μία ακόμη σειρά της φετινής σεζόν, που περιλαμβάνει ένα δυνατό crime story. Στην αναζήτηση του (ή της) δολοφόνου είναι η Μυρτώ Αλικάκη, αλλά εκτός από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, 9 νέα παιδιά σε εμπειρία στην υποκριτική, θα διαδραματίσουν έναν κομβικό ρόλο.

Ένας από αυτούς μάλιστα είναι ήδη γνωστός μας και από το X Factor.

Η υπόθεση, οι μέρες προβολής και το πρωταγωνιστικό καστ

Το Ταμπού του Αντρέα Γεωργίου έχει μία διαφοροποίηση σε σχέση με τη Γη της ελιάς και το Famagusta. Είναι μία σειρά με καθαρή αστυνομική πλοκή, αλλά σε ένα περιβάλλον που οι παράλληλες ιστορίες, είναι σημαντικές.

Σε 8 νέες ελληνικές σειρές αναζητούν και από έναν δολοφόνο - Ποια εγκλήματα θα έχουν και τιμωρία;

Πριν σου αναλύσω το τι θα δεις και για ποιο λόγο αξίζει να το δεις, ας δούμε και το πότε θα προβάλλλεται η σειρά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη (23 και 24 Σεπτεμβρίου) αμέσως μετά τη Γη της ελιάς, θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια. Αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα, η σειρά θα παίζει κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, την ίδια ώρα.

Ένα πτώμα στην παγωμένη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, θα ανοίξει την ιστορία μας και θα γνωρίσουμε αυτόματα και τον κεντρικό πυρήνα της υπόθεσης, τα 4 αδέλφια της οικογένειας Καρτάλη. Γιατί στα δικά τους μυστικά, βρίσκεται και η απάντηση στο «Ποιος είναι ο δολοφόνος;».

Έχουμε λοιπόν τον Λουκιανό Καρτάλη και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο (Μέμος Μπεγνής), τον Γαβριήλ Καρτάλη, πιλότο στο επάγγελμα (Θεοχάρης Ιωαννίδης), τον Έκτορα Καρτάλη μουσικό παραγωγό και δημοσιογράφο, (Ιάσονας Χρόνης) και την Αλεξάνδρα Καρτάλη, η οποία ζει μεν στην Αθήνα, αλλά θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να μεταβεί στα Γιάννενα (Εβίτα Αγαΐτση). Γύρω τους, υπάρχουν τα μέλη των οικογενειών και οι φίλοι τους, που σταδιακά θα γνωρίσουμε.

Για παράδειγμα σου έχω μιλήσει ήδη για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου που θα υποδυθεί την Ελισάβετ Καλλιγά, πρώην αεροσυνοδό και νυν σύζυγο γνωστού καρδιολόγου. Υπήρξε πρώην σύντροφος του Γαβριήλ Καλλιγά και μόλις μετακομίζει στα Γιάννενα, εκείνος θα τη διεκδικήσει ξανά. Ανάμεσα σε αρκετούς επίσης χαρακτήρες που θα γνωρίζουμε σταδιακά, υπάρχει και η Ελένη Ραγκούση (Μυρτώ Αλικάκη) υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας, η οποία θα ασχοληθεί αρκετά με τον φόνο.

Υπάρχουν όμως σε αυτό το πολυπληθές καστ και αρκετοί νέοι σε ηλικία ηθοποιοί που θα υποδυθούν στην πλειοψηφία τους, εκτός από τα παιδιά των αδελφών Καρτάλη και τους φοιτητές που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και θορυβούνται επίσης από την είδηση της δολοφονίας. Είναι η μόνη σειρά φέτος, που έχει επενδύσει σε τέτοιο βαθμό σε νέα ταλέντα.

Είναι καταρχάς ο Μάριος Μαριόλας που έχει λάβει μέρος σε αρκετά μιούζικαλ στο θέατρο (Mamma Mia και Hairspray) και στη σειρά θα υποδυθεί τον Νάσο Ζέρβα, φοιτητή της Σχολής Καλών Τεχνών. Υπάκουο παιδί, σύγχρονο, αλλά παρασύρεται συχνά από τις παρέες του.

Υπάρχει επίσης, η Ερατώ Μανδαλενάκη, η οποία συμμετείχε την περασμένη σεζόν στην παράσταση «Ο Κροκόδειλος» σε σκηνοθεσία Ορέστη Σταυρόπουλου και Δημήτρη Σταυρόπουλου στο Θέατρο Πόρτα. Υποδύεται τη Θεώνη, επίσης φοιτήτρια Καλών Τεχνών από Πάτρα.

Ο Νίκος Μανωλάς, σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Έχει λάβει μέρος ως performer σε παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο. Τον είδαμε την περσινή χρονιά σε ένα από τα επεισόδια του Famagusta, σε μία από τις μαρτυρίες της τουρκικής εισβολής. Στο Ταμπού είναι ο Ζήσης, και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μαθηματικά.

Στη σειρά όμως συμμετέχει και ο Θάνος Λάμπρου, τον οποίο θα θυμάσαι ως τραγουδιστή στο X-Factor, όπου γνώρισε και τον Αντρέα Γεωργίου τη σεζόν που ήταν παρουσιαστής. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Όνειρό μου» το οποίο σκηνοθέτησε ο Αντρέας. Υποδύεται τον Κυριάκο Καρτάλη, τον μεγάλο γιος του Λουκιανού (Μέμου Μπεγνή) και της Μάρθας (Κατερίνας Μισιχρόνη).

Από μουσικό talent show έχουμε επίσης, τη Χριστιάνα Βατίστα, φοιτήτρια δραματικής σχολής και τραγουδίστρια. Τη γνωρίσαμε στο The Voice το 2018, και που εντυπωσίασε τους κριτές στις blind auditions τραγουδώντας La Boheme, αφήνοντας άφωνο τον Κωστή Μαραβέγια που δεν γύρισε την καρέκλα του αλλά όπως αποδείχτηκε τη γνώριζε. Στη σειρά, είναι η Ευδοξία Καρτάλη, η μικρή κόρη του Λουκιανού και της Μάρθας.

Τη Σεμέλη Μητροπούλου, την είδαμε πέρσι στη σειρά «Ο Πρώτος από μας». Έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών. Συμμετείχε επίσης στη σειρά του Βασίλη Κεκάτου «Milky Way». Στο Ταμπού είναι η Μυρτώ, Φοιτήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο.

Τέλος έχουμε την Κάτια Νεκταρίου, και τον Ανδρέα Γιαννακούλα, που θα υποδυθεί τον αιώνιο φοιτητή των Μαθηματικών. Την πρώτη ηθοποιό, την είδαμε σε έναν μικρό ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι». Υποδύεται στη νέα σειρά την Ελίνα Δενδρινού, ένα κορίτσι που πλησιάζει την ενηλικίωση. Ο θάνατος της μητέρας της, την τραυμάτισε βαθιά.

Τον αδελφό της Κάτιας Νεκταρίου ως Ελίνα στη σειρά, θα παίξει επίσης, ο Σταύρος Χατζαριάν.

Έχουμε όμως στο Ταμπού και δύο γυναίκες ηθοποιούς που ήδη γνωρίζουμε από τις προηγούμενες τηλεοπτικές τους επιτυχίες. Καταρχάς η Αθηνά Ροδίτου, την οποία είδαμε πέρισυ στο Ναυάγιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λίνας και φέτος θα την γνωρίσουμε ως Ματίνα Κόλλια, φοιτήτρια της Ιατρικής.

Και επίσης τη Μαρίλια Μητρούση η οποία πέρισυ συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν, στον Παράδεισο των Κυριών. Φοιτήτρια Φυσικής θα είναι στο Ταμπού, με καταγωγή από το Λάρισα, αλλά με πολλά τραύματα από το παρελθόν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία μας.












© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης