Στην Παραλία το μυστήριο του θησαυρού φέρνει ανατροπές - Ο ενθουσιασμός στο Χ για το νέο love story

Κατερίνα Μπούσιου

Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηνά για τη συνέχεια της σχέσης της με τον Διονύση στην Παραλία, κυρίως μετά την επιστροφή της Μπέτυς Λιβανού στα Μάταλα. 

Η δεύτερη σεζόν στην Παραλία, εξελίσσεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ότι αναμενόταν. Όσοι παρακολουθούσαν και πέρισυ τη σειρά, βλέπουν διαφορές στη ροή της ιστορίας και μιλούν για θεαματικές αλλαγές που έχουμε σε ορισμένους ρόλους.

Πριν αναλύσουμε τα δυσάρεστα, ας σταθούμε και στο μέλλον της σχέσης της Μαίρης Μηνά και του Αλέξανδρου Λογοθέτη, ως Μαίρη και Διονύσης, λίγο πριν την επιστροφή της Μπέτυς Λιβανού στα Μάταλα.

Δυσκολίες, αποκαλύψεις και εφιάλτης για τη Νόνα με τον Ρόμπερτ

Το ερωτικό τρίγωνο Παύλου - Ιφιγένειας και Έιμι, μπορεί να είναι στο επίκεντρο - και θα είναι για αρκετά επεισόδια ακόμη, γιατί θα φτάσουμε μέχρι την τελική σύγκρουση, αλλά ένα άλλο love story, έγινε το αγαπημένο του κοινού. Η Μαίρη και ο Διονύσης εξέφρασαν ο ένας στον άλλο τα συναισθήματά τους και η Μαίρη Μηνά με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, έγιναν πλέον το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς.

Η Παραλία απέκτησε μία ακόμη creepy δολοφόνο που αγάπησε το κοινό εκτός από τη Μπέτυ Λιβανού

Η Μαίρη Μηνά στη σημερινή της συνέντευξη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, μίλησε για αυτό: «Αχνοφαίνεται που πάει το πράγμα με τον Διονύση. Θα συνεχιστεί η σχέση, αλλά με κάποια εμπόδια».

Αυτά τα εμπόδια ξεκινούν από την έλευση της Νικολίνας στα Μάταλα. Η Μπέτυ Λιβανού επιστρέφει αναγκαστικά στο τηλεοπτικό της σπίτι και δημιουργεί εξαρχής προβλήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί αυτό το ειδύλλιο της Μαίρης με τον Διονύση και επίσης θα θέσει φραγμό στην αγάπη του Δημητρού με τη Σόφι. Η διαβίωση με τους δύο της γιους αλλά και τον εγγονό της Παύλο θα τους φτάσει όλους στα όριά τους.

Με τον μόνο με τον οποίο θα έχει μία καλύτερη επικοινωνία είναι με τον δεύτερο εγγονό της, τον Γράντο. Το κοινό ήδη τάχθηκε με το μέρος του Διονύση και της Μαίρης.

Όμως το μυστήριο με τον κρυμμένο θησαυρό από την κατοχή, είναι αυτό που ήδη απασχολεί αρκετά το κοινό. Η «συμμορία» με την Ειρήνη, τον παππά, τη Νόνα και τον πατέρα της Μαρίας, θα προσπαθήσει να βρει νέα στοιχεία. Αλλά ήδη έχει υπονηθεί, ο ύποπτος ρόλος του Ρόμπερτ και συζύγου της Νόνας. Ακόμη και η ίδια αγνοεί ότι είχε υπηρετήσει τους Γερμανούς και πως γνωρίζει για αυτόν τον θησαυρό. Είναι ένοχος ή απλά θα σταθεί χρήσιμος στη συνέχεια με την παροχή πληροφοριών;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης