Η Παραλία απέκτησε μία ακόμη creepy δολοφόνο που αγάπησε το κοινό εκτός από τη Μπέτυ Λιβανού

Κατερίνα Μπούσιου
Η Παραλία απέκτησε μία ακόμη creepy δολοφόνο που αγάπησε το κοινό εκτός από τη Μπέτυ Λιβανού

Η απαγωγή του Παπαγιαννάκη και οι νέες μπελάδες του Χάρι με την Ειρήνη. Υψηλή τηλεθέαση για την Παραλία η οποία αποδεικνύει πως ο δεύτερος κύκλος της είναι καλύτερα συντονισμένος, σεναριακά. 

Ο δεύτερος κύκλος της Παραλίας έχει πιο γρήγορη πλοκή από την περσινή χρονιά και έτσι ήδη έχουμε στα πρώτα 4 επεισόδια, εξελίξεις που σε άλλη περίπτωση, θα θέλαμε αρκετό καιρό για να δούμε. Και λίγο πριν υποδεχτούμε ξανά τη villain φυσιογνωμία των Ματάλων, Μπέτυ Λιβανού να επιστρέφει ξανά στο σπίτι της και κοντά στα παιδιά της, το κοινό στα social media, ανακάλυψε τη νέα φυσιογνωμία που ήδη λατρεύει και είναι new entry στη σειρά.

Είναι η Μπέρτα, είναι γνωστή ηθοποιός από περσινή πετυχημένη σειρά και είναι πια δολοπλόκος και δολοφόνος.

https://www.instagram.com/p/C_0EWt1xRe-/

Οι Αρχοντάκηδες σε σύγκρουση

Μετά τη μυστηριώδη δολοφονία της Αγγελικής, αναμένεται και άλλη δολοφονία που θα ταράξει τα Μάταλα και θα επιστρέψουμε ως Παραλία στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις, το πρώτο διάστημα της πρώτης σεζόν. Φέτος από τις πρώτες σκηνές, διαπιστώσαμε μία μεγάλη βελτίωση στην πλοκή, στην τοποθέτηση των χαρακτήρων, στο μοντάζ, στους διαλόγους.

Η Παραλία κάνει πρεμιέρα και η Μαίρη Μηνά ερωτεύεται τον Διονύση: Όλα θυμίζουν ξανά την «Αγγελική»

Οι αλλαγές στους ρόλους, όπως της Νικολίνας και του Γράντου και τη μεταστροφή χαρακτήρα, την αντιμετωπίσαμε με ενθουσιασμό γιατί έγινε με πολύ έξυπνο τρόπο.

hparalia_livanouepistrofi.jpg

Και δεν είναι οι μόνοι που αλλάζουν. Και ο ρόλος της Μαρίας Ναυπλιώτου ως Ειρήνη είναι πλέον διαφορετικός. Γιατί υπονοείται πως κάτι κρύβει από το παρελθόν της.

Μέχρι και τον Παπαγιαννάκη θα απάγει η τολμηρή Ειρήνη και θα τον κλείσει στην αποθήκη, κατηγορώντας τον για εγκλήματα. Ο Χάρι δεν ξέρει τι να υποθέσει με όσα γίνονται. Tι του κρύβει τόσο καιρό η Ειρήνη για το παρελθόν της; Θα πρυτανεύσει ωστόσο η λογική στη συνέχεια για να μην έχουμε και νέα δράματα.

Έχει ξεκινήσει όμως να υπονοείται εδώ και 2 επεισόδια, πως σίγουρα η Ειρήνη έχει σχέση με τους χίπις της παραλίας, με κάποιον τρόπο. Μήπως υπήρξε και εκείνη στη θέση τους; Μήπως έχει σχέση από το παρελθόν με μία άλλη γυναίκα;

Πάντως, τώρα που μιλάμε για την παραλία και τους νέους ενοίκους της, μία γυναίκα έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, με όλη τη creepy συμπεριφορά της. Από την πρώτη στιγμή που η Μπέρτα βρέθηκε στον φούρνο της Νόνας καταλάβαμε πως είναι εγκληματική φυσιογνωμία. Θανατηφόρο βλέμμα. Το Χ απέκτησε νέο είδωλο.

Και αν την παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις ότι υπήρξε η Μπέρτα στον Παράδεισο των Κυριών ως η καλόκαρδη Ματούλα και μητέρα της Στέλλας. Η ηθοποιός Σύρμω Κεκέ, κάνει μία εκπληκτική μεταμόρφωση.

Η ηθοποιός έχει μία φυσιογνωμία και ένα υποκριτικό ταλέντο που της δίνουν τη δυνατότητα να κάνει τα πάντα. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Βεάκη και έχει πολύ σημαντική και πολύχρονη παρουσία σε έργα κλασσικού ρεπερτορίου στο θέατρο.

https://www.instagram.com/p/C3LHAgmoYgq/