Η Μπέτυ Λιβανού έγινε ξανά δολοφόνος στην Παραλία και ο Γράντος επέστρεψε: Στο Χ τους λάτρεψαν

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μπέτυ Λιβανού έγινε ξανά δολοφόνος στην Παραλία και ο Γράντος επέστρεψε: Στο Χ τους λάτρεψαν

Γράντος και Νικολίνα μας έδειξαν στην πρεμιέρα της Παραλίας πως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. 

Το διπλό επεισόδιο στην Παραλία για τον δεύτερο κύκλο της, «σημαδεύτηκε» από μία διπλή επιστροφή για δύο σημαντικούς χαρακτήρες που ξανά έγιναν τα είδωλα του κοινού. Η Μπέτυ Λιβανού μεταμορφώθηκε σε μοναχή, αλλά καθόλου δεν συμβάδισε με τα «θεία», ενώ ο Νικόλας Παπαγιάννης επέστρεψε για να σκορπίσει ξανά τον τρόμο ως Γράντος.

Το κοινό περιμένει τα χειρότερα από αυτούς. Και είναι ικανοί για όλα.

Ο Γράντος διεκδικεί το παιδί του και η Νικολίνα αναστατώνει το μοναστήρι

Η πρώτη τηλεοπτική πρεμιέρα για φέτος για σειρά μυθοπλασίας, ήταν εκείνη του δεύτερου κύκλου της Παραλίας το βράδυ της Κυριακής και αποζημίωσε τους φανς της. Στο διπλό επεισόδιο είχαμε ανατροπές. Κυρίως με τη μεταμόρφωση δύο «σκοτεινών» ηρώων και τη δυναμική επιστροφή τους.

Η Παραλία κάνει πρεμιέρα και η Μαίρη Μηνά ερωτεύεται τον Διονύση: Όλα θυμίζουν ξανά την «Αγγελική»

Αδιαμφισβήτητα η πιο συγκινητική σκηνή είχε να κάνει με την επιστροφή του Γράντου και τη συνάντηση του με τον πατέρα του Δημητρό. Όσο και αν αυτή η σκηνή προμηνύει πως ο Γράντος δεν επέστρεψε για καλό στα Μάταλα, ο Νικόλας Παπαγιάννης και ο Γιώργος Νινιός μας χάρισαν μία υπέροχη στιγμή τους.

Όπως και η Μπέτυ Λιβανού ως μοναχή. Ενώ νομίζαμε αρχικά πως θα έχει αλλάξει και θα έχει μετανιώσει για τα αμαρτήματά της, το αντίθετο συνέβη. Ο θάνατος ενός μοναχού που φιλοξενούνταν στο μοναστήρι, έγινε αφού εκείνη χρησιμοποίησε ένα από τα βότανά της και είχε έρθει σε κόντρα μαζί του. Το κοινό στο Χ καλωσόρισε τους 3 ηθοποιούς και τους αποθέωσε στα σχόλιά του.

Από τις ωραίες στιγμές της πρεμιέρας η πρόταση γάμου του Χάρι στην Ειρήνη, από τις πιο σκοτεινές και περίεργες η νέα δολοφονία μίας ηλικιωμένης κατοίκου και η αινιγματική συμπεριφορά της Ειρήνης - Μαρίας Ναυπλιώτου σχετικά με αυτήν. Εκείνο το βράδυ έλειπε από το σπίτι και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και αν πραγματικά υπάρχει κάτι, που ένωνε αυτές τι δύο γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/C_nJ7uksFoa/

Το ενδιαφέρον στα επόμενα επεισόδια θα έχουν οι κινήσεις του Γράντου. Δεν επέστρεψε μετανιωμένος στα Μάταλα, αλλά αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί του. Κάπως έτσι ξεκινά το νέο δράμα της Κερασίας που ζει πια μέσα στον φόβο ότι θα τον χάσει. Ο Γράντος θα γίνει όμως και ο εφιάλτης των Αρχοντάκηδων. Γιατί θα διεκδικήσει εκτός από το όνομα και κομμάτι της περιουσίας τους.

Όλη αυτή η αναστάτωση θα υπάρξει μέχρι την επιστροφή της Μπέτυς Λιβανού ξανά στο αρχοντικό των Αρχοντάκηδων. Αφού οι μοναχές καταλάβουν τον ύποπτο ρόλο της και τη διώξουν, εκείνη αναγκάζεται να γυρίσει στα παιδιά της. Και θα πάρει αποφάσεις για τον εγγονό της, Γράντο, αφού εξαιτίας της, το μυστικό της καταγωγής του, κρατήθηκε ως το μεγάλο μυστικό της οικογένειας. Η οικογένεια κυριολεκτικά διαλύεται, γιατί εκείνη νοιάζεται μόνο για το καλό του Δημητρού, αγνοώντας τον Διονύση. Δεν θα πάει καλά αυτό.

https://www.instagram.com/reel/C_kl0cuskPl/