Τηλεθέαση: Ξανά νίκη της Σκορδά, πρωτιά για Σταματίνα και άνοδος για Survivor και Tempting Fortune

Κατερίνα Μπούσιου

Τα συμπεράσματα από την πρώτη εβδομάδα στα πρωινά και την τηλεθέαση, λίγο πριν τη μεγάλη μάχη του prime time την προσεχή Δευτέρα. Το ατου της Σταματίνας και του Γιώργου Λιάγκα. 

Η πρώτη εβδομάδα στα πρωινά προγράμματα της ψυχαγωγίας, έφερε χαμόγελα σχεδόν σε όλους. Γιατί δεν είχαν καλές επιδόσεις μόνο οι ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και οι ψυχαγωγικές. Νικήτρια ξεκάθαρα στην ψυχαγωγία η Φαίη Σκορδά και χθες και όλες τις ημέρες και με μικρή διαφορά ακολουθεί το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Αυτό που σίγουρα κάνει εντύπωση, είναι η καλή επίδοση των περισσότερων reality.

Όλα όμως θα κριθούν για όλα τα κανάλια από την επόμενη εβδομάδα, όπου μπαίνουν στη βραδινή prime time ζώνη, οι σειρές που θα μας απασχολήσουν πολύ τη φετινή χρονιά. Πώς επηρεάζουν όμως αυτές και την πρωινή ζώνη;

Όποιος έχει καλή σειρά θα ευνοηθεί και το πρωί

Buongiorno είπε ξανά στη Φαίη Σκορδά το 17,6% του δυναμικού κοινού με δεύτερο τον Γιώργο Λιάγκα στο 14% και την Κατερίνα Καινούργιου στην τρίτη θέση με 13,4%. Ακολούθησε το Breakfast@star με 6,6%. Η πρώτη εβδομάδα είναι ενδεικτική μα καθόλου καθοριστική. Το Mega της πηγαίνει πολύ της Φαίης, για να χρησιμοποιήσω και μία φράση του Αντρέα Γεωργίου όταν τη συνάντησε σήμερα στην εκπομπή της.

Τηλεθέαση: Το κοινό είπε ξανά Buonjorno στη Φαίη αλλά όχι «Καλημέρα Ελλάδα» στον Γιώργο Παπαδάκη

Ακλόνητο και ανίκητο το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επέστρεψε στα νούμερα της περσινής σεζόν, με 20% στο δυναμικό κοινό.

Η επόμενη εβδομάδα θα έχει ενδιαφέρον στα Πρωινά, καθώς ξεκινούν και οι σειρές του prime time. Όπως είναι φυσικό, όποιο κανάλι έχει σειρά με δυναμική και το πρωινό πρωταγωνιστή ως καλεσμένο, θα ευνοηθεί.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι η ανοδική τάση του Survivor με 17,2% στο δυναμικό κοινό αλλά και του Tempting Fortune με 14,2%. Αλλά θα αντέξουν στον ανταγωνισμό, με Grand Hotel, Tιμωρό, Άγιο Έρωτα, Φάρμα, Γη της ελιάς και Γιατρό;

Οι τηλεθεατές από την άλλη πλευρά ήδη έχουν ζαλιστεί και δεν ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν. Και μπορεί αυτή η επιλογή να τους προκύψει και τυχαία. Είμαστε στην Ελλάδα κοινό του ζάπινγκ.

Αύριο κάνουν πρεμιέρα, τόσο οι Weekenders στον ΑΝΤ1 με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο και πρώτο τους καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha, αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega. Η οποία έχει προαναγγείλει τη Φαίη Σκορδά, ως πρώτη καλεσμένη της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης