Ηλέκτρα: Η σειρά που ξεπερνά σε τηλεθέαση και δελτία ειδήσεων φέρνει ανατροπές

Κατερίνα Μπούσιου
Ηλέκτρα: Η σειρά που ξεπερνά σε τηλεθέαση και δελτία ειδήσεων φέρνει ανατροπές

Η σύγκρουσή της με τον Παύλο και το ατύχημα του Σωτήρη. Η  Έμιλυ Κολιανδρή τα παίζει όλα για όλα στα νέα επεισόδια ως Ηλέκτρα. 

Ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για τη δεύτερη σεζόν της, έκανε η σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα». Η οποία από την περσινή χρονιά, είχε ήδη δημιουργήσει το κοινό της και φέτος δρέπει τους καρπούς της. Για τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και για τα ιδιωτικά κανάλια όπου είναι μοιρασμένη η τηλεθέαση, οι επιδόσεις της, είναι εντυπωσιακές.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε διαρκείς συγκρούσεις γιατί η Ηλέκτρα έχει υποστεί ως ρόλος, το μεγαλύτερο μέχρι τώρα πλήγμα στην προσωπική και στην οικογενειακή της ζωής. Θα καταφέρει όμως να σταματήσει τον γάμο του Παύλου - Αποστόλη Τότσικα με την κόρη της;

Η προτίμηση του κοινού και η έκπληξη

Με τα δεδομένα της εποχής, είμαστε ακόμη σε μη τηλεοπτικό mood γιατί η σεζόν δεν έχει ακόμη αρχίσει για όλους. Οι σειρές μυθοπλασίας που έχουν ξεκινήσει στην ΕΡΤ, δεν έχουν ακόμη βρεθεί αντιμέτωπες με τους δυνατούς τους αντιπάλους. Είτε είναι άλλες σειρές, είτε τηλεπαιχνίδια.

Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Ερωτευμένοι και με στυλ λίγο πριν την 16η επέτειο του γάμου τους

Ωστόσο η Ηλέκτρα κατάφερε χθες να ξεπεράσει ακόμη και δελτία ειδήσεων σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό (13,6% στο σύνολο η σειρά, 10,6% ο ΑΝΤ1 και 14,1% του Alpha) και αυτό σίγουρα τη βοηθά για τη συνέχεια.

https://www.instagram.com/reel/C_vj3OjPlEJ/

Άλλωστε από το πρώτο επεισόδιο είχαμε δύο σημαντικά θέματα να διαχειριστούμε. Με τον Θανάση Πατριαρχέα έγκλειστο στο νοσοκομείο και την Ηλέκτρα - Έμιλυ Κολιανδρή, χωρισμένη από τον Παύλο, αλλά με εκείνον έτοιμο να παντρευτεί την κόρη της. Το μίσος για εκείνον και την προοδοσία του, την κατακλύζει, αλλά ως γνωστόν, όπου υπάρχει μίσος υπάρχει και πάθος.

Κάνει όμως μία παράτολμη προσπάθεια για να αποτρέψει τον γάμο Νεφέλης - Παύλου. Μαρτυρά την απόπειρα που έκανε κατά του Νικόλα αλλά και πάλι στη ουσία δεν καταφέρνει τίποτε ουσιαστικό. Αναγκάζεται πια να πάει με την κόρη της από την Αρσινόη στην Αθήνα για να διαλέξει το νυφικό της. Και ο γάμος γίνεται κανονικά.

Ο γάμος της Όλγας Μιχαλοπούλου και του Αποστόλη Τότσικα: Η Ηλέκτρα κάνει πρεμιέρα με ανατροπή

Ο απροσδόκητος θάνατος του Φανούρη συγκλονίζει ωστόσο την περιοχή, λίγο μετά και από ένα μικρό ατύχημα που θα έχει ο Σωτήρης, όταν κολλήσει το πόδι του στο γκάζι του αυτοκινήτου του. Όμως ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου εκείνος να μάθει το μεγάλο μυστικό της γυναίκας του Ηλέκτρας με τον Νικόλα. Σύμφωνα και με ένα πρόσφατο δημοσίευμα του Τηλεθεατή, όλο αυτό θα την οδηγήσει να φύγει από το σπίτι, μετά τον γάμο της Νεφέλης. Κάτι όμως που θα τον διαλύσει ακόμη περισσότερο.